ΗΠΑ: Σε καλύτερη κατάσταση η νοσηλεύτρια που «χτυπήθηκε» από Έμπολα

ΗΠΑ: Σε καλύτερη κατάσταση η νοσηλεύτρια που «χτυπήθηκε» από Έμπολα

Προσβλήθηκε από τον ιό Έμπολα παρέχοντας βοήθεια στη θεραπεία του πρώτου ασθενή που διαγνώσθηκε με τον θανατηφόρο ιό στις Ηνωμένες Πολιτείες

ΗΠΑ: Σε καλύτερη κατάσταση η νοσηλεύτρια που «χτυπήθηκε» από Έμπολα
Καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας Νίνα Φαμ η οποία προσβλήθηκε από τον ιό Έμπολα παρέχοντας βοήθεια στη θεραπεία του πρώτου ασθενή που διαγνώσθηκε με τον θανατηφόρο ιό στις Ηνωμένες Πολιτείες όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH)

«Η κλινική κατάσταση της κα Φαμ έχει αναβαθμιστεί από μέτρια σε καλή. Δεν υπάρχουν επιπλέον λεπτομέρειες που να είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή», αναφέρει η ανακοίνωση του Ινστιτούτου Υγείας.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται και η ανθρώπινη-συναισθηματική πλευρά της νοσηλείας με την νοσοκόμα να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για το ενδιαφέρον του κόσμου και τις ευχές του για την γρήγορη ανάρρωσή της.

Κλείσιμο
Η Νίνα Φαμ εισήχθη σε ειδική κλινική μονάδα έρευνας του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας στην Μπεθέσντα του Μέριλαντ στις 16 Οκτωβρίου και λαμβάνει όλο το εικοσιτετράωρο ιατρική φροντίδα από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με έμπειρους γιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι εργάζονται στο μεγαλύτερο νοσοκομείο του κόσμου που ειδικεύεται στην κλινική έρευνα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης