Ψηφοφόρος προς Ομπάμα: «Κάτω τα χέρια σου από την κοπέλα μου»

Ψηφοφόρος προς Ομπάμα: «Κάτω τα χέρια σου από την κοπέλα μου»

«Ξέρω ότι είσαι ο Πρόεδρος αλλά μην ακουμπάς την κοπέλα μου», είπε με άγριο ύφος προς τον Ομπάμα ο ψηφοφόρος Μάικ Τζόουνς, κοιτώντας παράλληλα την κοπέλα του, η οποία ψήφιζε δίπλα από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών

Ψηφοφόρος προς Ομπάμα: «Κάτω τα χέρια σου από την κοπέλα μου»
Σίγουρα ο Μπαράκ Ομπάμα έχει πολύ πιο σημαντικά ζητήματα να σκεφτεί, από το πώς να «κλέψει» τις συντρόφους των ψηφοφόρων του, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε έναν άντρα από τις ΗΠΑ να προειδοποιήσει τον γοητευτικό πρόεδρο, την ώρα που εκείνος ψήφιζε για τις ενδιάμεσες εκλογές στο Ιλινόις του Σικάγο.

«Κάτω τα χέρια σου από την κοπέλα μου! Ξέρω ότι είσαι ο Πρόεδρος αλλά μην ακουμπάς την κοπέλα μου», είπε με άγριο ύφος προς τον Ομπάμα ο ψηφοφόρος Μάικ Τζόουνς, κοιτώντας παράλληλα την κοπέλα του, η οποία ψήφιζε δίπλα από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως αποδείχθηκε, βέβαια, επρόκειτο για μια φάρσα που ο νεαρός ήθελε να κάνει στον Ομπάμα, ο οποίος αρχικά φαίνεται να ταράχτηκε από την προειδοποίηση.

Κλείσιμο
«Αυτά είναι!», είπε και πρόσθεσε: «Ένας αδελφός μου να με φέρνει σε δύσκολη θέση χωρίς λόγο!».

Όταν, όμως, κατάλαβε ότι ήταν απλά μια πλάκα και αφού είδε την κοπέλα να ξεσπά σε γέλια, ο Ομπάμα αποφάσισε να ανταποδώσει στον κύριο Τζόουνς

«Δεν μπορώ να καταλάβω τον Μάικ. Είναι τόσο χαζός. Τρομοκρατήθηκα. Ευτυχώς που ο Πρόεδρος είναι καλός», ανέφερε με νόημα και έδωσε στην κοπέλα κάτι να θυμάται και στον ζηλιάρη σύντροφο ένα καλό μάθημα, αγκαλιάζοντας και φιλώντας τη σύντροφό του!

 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης