Σαουδική Αραβία: Το Twitter είναι «πηγή ψεύδους και λασπολογίας»

Σαουδική Αραβία: Το Twitter είναι «πηγή ψεύδους και λασπολογίας»

«Οι άνθρωποι που συρρέουν πιστεύουν ότι πρόκειται για πηγή αξιόπιστων πληροφοριών» είπε ο μεγάλος μουφτής της Σαουδικής Αραβίας, σεΐχης Άμπντελ Αζίζ Αλ Σέιχ

Σαουδική Αραβία: Το Twitter είναι «πηγή ψεύδους και λασπολογίας»
Τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει την ανταλλαγή σύντομων μηνυμάτων, το δημοφιλές Twitter, κατηγόρησε ο μεγάλος μουφτής της Σαουδικής Αραβίας, σεΐχης Άμπντελ Αζίζ Αλ Σέιχ, ότι είναι «μια πηγή ψεύδους και λασπολογίας».

Εάν γινόταν σωστή χρήση του, σύμφωνα με τον ίδιο, το Twitter «θα μπορούσε να αποτελεί ένα πραγματικό πλεονέκτημα, όμως δυστυχώς το εκμεταλλεύονται για ασήμαντα θέματα», πρόσθεσε ο μουφτής στην εκπομπή που παρουσιάζει, τη «Φάτουα», στη δημόσια τηλεόραση της χώρας.

«Το Twitter είναι πηγή κάθε κακού και καταστροφής», συνέχισε. «Οι άνθρωποι που συρρέουν πιστεύουν ότι πρόκειται για πηγή αξιόπιστων πληροφοριών, όμως είναι μια πηγή ψεύδους και λασπολογίας», υπογράμμισε.

Κλείσιμο
Η υπηρεσία αυτή είναι πολύ δημοφιλής στη Σαουδική Αραβία και πολλοί Σαουδάραβες διαφωνούν με τις απόψεις του μουφτή αν και αρκετοί άλλοι τον στηρίζουν. «Για αυτό θα μετανοήσω και θα κλείσω το λογαριασμό μου, για να πάρω αποστάσεις από αυτό το μεγάλο κακό», έγραψε με αρκετό σαρκασμό ένας χρήστης. «Αξιότιμε σεΐχη, πώς μπορείτε να κρίνετε κάτι χωρίς να το έχετε χρησιμοποιήσει;» διερωτήθηκε ένας άλλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης