Σοκ: Οι τζιχαντιστές έβαλαν τον πατέρα μιας κοπέλας να την λιθοβολήσει για μοιχεία

Σοκ: Οι τζιχαντιστές έβαλαν τον πατέρα μιας κοπέλας να την λιθοβολήσει για μοιχεία

ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ - «Πρέπει να είσαι χαρούμενη με την ποινή» ακούγεται να λέει ο τζιχαντιστής που της απαγγέλλει την ποινή

Σοκ: Οι τζιχαντιστές έβαλαν τον πατέρα μιας κοπέλας να την λιθοβολήσει για μοιχεία
Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες φρίκης από τις περιοχές στις οποίες έχει επικρατήσει το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ.

Τελευταίες οι εικόνες που προκαλούν σοκ από τον λιθοβολισμό μέχρι θανάτου στη συριακή επαρχία Χάμα μιας νεαρής κοπέλας την οποία οι τζιχαντιστές θεώρησαν ένοχη για μοιχεία.

Η φρίκη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς στο βίντεο που έχει έρθει στη δημοσιότητα εμφανίζεται ο πατέρας της να είναι αυτός που την οδηγεί στο σημείο της εκτέλεσης. Ο πατέρας, μάλιστα, της άτυχης κοπέλας - αν και έχει τη δυνατότητα - δεν την συγχωρεί, την δένει με σκηνή και την βάζει στην τρύπα στο έδαφος προκειμένου στη συνέχεια οι τζιχαντιστές να την λιθοβολήσουν μέχρι θανάτου.

Κλείσιμο
«Μην με αποκαλείς πατέρα» ακούγεται να λέει ο μεγάλος σε ηλικία άνδρας.

Την ποινή στην γυναίκα αναγγέλει ένας τζιχαντιστής ο οποίος ακούγεται να της λέει ότι «είναι ο νόμος του Θεού και γι' αυτό πρέπει να είσαι χαρούμενη που θα λιθοβολιστείς». Όπως λέει η κοπέλα είχε μια σχέση εκτός γάμου και επομένως παραβίασε το νόμο του Θεού. Στη συνέχεια ρωτά την κοπέλα αν είναι χαρούμενη με την σε βάρος της ποινή και εκείνη ακούγεται να λέει «ναι».

Δείτε το πολύ σκληρό βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης