Πατέρας σκότωσε τον εννιάχρονο γιο του και του έκοψε τα γεννητικά όργανα

Πατέρας σκότωσε τον εννιάχρονο γιο του και του έκοψε τα γεννητικά όργανα

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας - Ένας πατέρας  σκότωσε το γιο του και τεμάχισε τα γεννητικά του όργανα, επειδή το εννιάχρονο αγόρι «έβρεχε» το κρεβάτι του!

Πατέρας σκότωσε τον εννιάχρονο γιο του και του έκοψε τα γεννητικά  όργανα
Ο 39χρονος Tang Minghua συνελήφθη από τις αρχές της κινεζικής επαρχίας Γιουνάν ως ύποπτος για την δολοφονία του εννιάχρονου γιου του Κάο. Το παιδί άρχισε να «βρέχει» το κρεβάτι του από όταν η μητέρα του εγκατέλειψε το σπίτι και αφού πήρε μαζί την αδελφή του Κάο, έφυγε με έναν άλλον άντρα.

Το μικρό αγόρι από εκείνη την ημέρα άρχισε να «βρέχει» το κρεβάτι του, προκαλώντας την οργή του 39χρονου πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με την σύζυγό του, δεν εργαζόταν και έπινε πολύ.

Σύμφωνα με τον κινεζικό Τύπο, σε ένα πρόσφατο περιστατικό το παιδί έπεσε για ύπνο χωρίς να υπακούσει τον πατέρα του, που του είπε να πάει πρώτα στην τουαλέτα. Όταν ο 39χρονος διαπίστωσε μετά από λίγο ότι ο μικρός είχε «βρέξει» το κρεβάτι του για μια ακόμα φορά, τον έσυρε έξω από το σπίτι, πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε τον λαιμό.

Ο άντρας δεν αρκέστηκε όμως σε αυτή την πράξη, αφού αμέσως μετά τεμάχισε τα γεννητικά όργανα, στο άψυχο σώμα του εννιάχρονου γιου του και ύστερα σαν μην είχε συμβεί τίποτα πήγε για ύπνο...

Οι γείτονες βρήκαν το σώμα του παιδιού μέσα στο αίμα και ειδοποίησαν τις αρχές, ενώ ο 39χρονος κατηγορεί για την πράξη του την πρώην σύζυγό του που είχε εγκαταλείψει την οικογένεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης