«Επανέρχεται» η ομάδα Φάρατζ και Γκρίλο με την προσθήκη Πολωνού ακροδεξιού

«Επανέρχεται» η ομάδα Φάρατζ και Γκρίλο με την προσθήκη Πολωνού ακροδεξιού

Οι Ευρωσκεπτικιστές επιστρέφουν με πάταγο είπε ο Φάρατζ, που ανακοίνωσε ότι ο Ρόμπερτ Γιάροσλαβ Ιβασκίεβιτς του Κογκρέσου της Νέας Δεξιάς (KNP) εντάχθηκε στην ομάδα του

«Επανέρχεται» η ομάδα Φάρατζ και Γκρίλο με την προσθήκη Πολωνού ακροδεξιού
Ο Βρετανός ηγέτης των Ευρωσκεπτικιστών Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα απώλεσε την πολιτική ομάδα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά την αποχώρηση μιας Λετονής ευρωβουλευτίνας, είναι έτοιμος να την ανασυστήσει χάρη σε έναν ακροδεξιό Πολωνό ευρωβουλευτή, ο οποίος προσχώρησε στο στρατόπεδό του.

Ο κ. Φάρατζ ανακοίνωσε ότι ο Ρόμπερτ Γιάροσλαβ Ιβασκίεβιτς του Κογκρέσου της Νέας Δεξιάς (KNP) εντάχθηκε στην ομάδα.

Η προσχώρησή του έγινε γνωστή το απόγευμα και θα πρέπει να επικυρωθεί από τις υπηρεσίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σημαίνοντα ρόλο στην ομάδα παίζει και το λαϊκιστικό, αντιθεσμικό Κίνημα Πέντε Αστέρια του Ιταλού πρώην κωμικού Μπέπε Γκρίλο.

«Οι Ευρωσκεπτικιστές επιστρέφουν με πάταγο, στην πραγματικότητα δεν είχαμε φύγει ποτέ», υπογράμμισε στην ανακοίνωσή του ο ηγέτης του UKIP, μεγάλου νικητή των ευρωεκλογών στη Μεγάλη Βρετανία, τον περασμένο Μάιο.
Κλείσιμο

«Ήθελα να βοηθήσω τη μοναδική και ζωτικής σημασίας ευρωσκεπτικιστική πολιτική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εντάχθηκα στην EFDD (Ευρώπη της Ελευθερίας και της Άμεσης Δημοκρατίας) για δύο σημαντικές αξίες της: την αντίθεσή της στην ευρωπαϊκή γραφειοκρατία και τη στήριξή της στις ελεύθερες αγορές», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Ιβασκίεβιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης