Εντυπωσιακό Βίντεο: Οδηγός λεωφορείου «συλλαμβάνει» επίδοξο τσαντάκια!

Εντυπωσιακό Βίντεο: Οδηγός λεωφορείου «συλλαμβάνει» επίδοξο τσαντάκια!

Ένας διαβόητος τσαντάκιας μπαίνει σε λεωφορείο στην πόλη Κονσεπσιόν της Χιλής και επιχειρεί να αρπάξει την τσάντα μιας γυναίκας - Λογάριασε όμως χωρίς να υπολογίσει τον έξυπνο οδηγό του οχήματος...

Εντυπωσιακό Βίντεο: Οδηγός λεωφορείου «συλλαμβάνει» επίδοξο τσαντάκια!
Ένας κατ' επανάληψη τσαντάκιας στην πόλη Κονσεπσιόν της Χιλής, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο και αποπειράθηκε να αρπάξει την τσάντα μιας επιβάτιδας. Όμως, ο έξυπνος οδηγός του οχήματος αποδείχτηκε ταχύτερος από τον κλέφτη, αφού με μια γρήγορη κίνηση κατάφερε να του παγιδεύσει το χέρι στην πόρτα του λεωφορείου, την στιγμή που ο επίδοξος τσαντάκιας επιχειρούσε να κατεβεί από το όχημα.

Ο κλέφτης μάταια προσπαθούσε να απεγκλωβίσει το χέρι του, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου, πήρε ένα μπαστούνι του μπέιζ μπολ και άρχισε να τον χτυπά. Ο κλέφτης έβαλε τα κλάματα, όχι μόνο για το ξύλο που έφαγε, αλλά και επειδή ο οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία, που παρέλαβε τον κλέφτη στην επόμενη στάση.

Κλείσιμο


Στο αστυνομικό τμήμα της πόλης εκλήθη και η γυναίκα που ο κλέφτης αποπειράθηκε να της αρπάξει την τσάντα για να δώσει κατάθεση για το περιστατικό, ενώ οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι ο συλληφθείς είναι ένας διαβόητος κλέφτης στην Χιλή που ονομάζεται Πάμπλο.

Μετά την σύλληψή του ο Πάμπλο παραμένει φυλακισμένος, μέχρι να του απαγγελθούν επίσημα κατηγορίες, ενώ το βίντεο της σύλληψής του, από τον οδηγό του λεωφορείου, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και 500.000 χρήστες το έχουν «απολαύσει» μέχρι τώρα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης