Βίντεο: Σκύλος-μετεωρολόγος, σημειώσατε: 1

Βίντεο: Σκύλος-μετεωρολόγος, σημειώσατε: 1

Ή πώς μια ωραία και ευγενής ιδέα μπορεί να μετατραπεί σε απόλυτη καταστροφή…

Βίντεο: Σκύλος-μετεωρολόγος, σημειώσατε: 1
Πολλές φορές δεν φτάνει μια ωραία ιδέα, ούτε μια ευγενής πρόθεση για να αποφευχθεί μια… καταστροφή.

Εν προκειμένω η ιδέα των υπευθύνων του καναδέζικου καναλιού Global Edmonton να προωθήσουν την ιδέα της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων, προβάλλοντας στο δελτίο το θέμα και μάλιστα live και στο πλατό του καναλιού, είχε μεν ευγενικό σκοπό αλλά τελικώς κατέληξε σε πλήρη αποτυχία, χαρίζοντας παράλληλα στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές...

Αμέσως μετά το θέμα της υιοθεσίας των αδέσποτων το δελτίο ειδήσεων του καναλιού προχώρησε στο ένθετο της πρόγνωσης του καιρού και το… εφέ που είχε σκεφτεί ο σκηνοθέτης ήταν να πλαισιώσει τον παρουσιαστή του καιρού, Μάικ Σόμπελ, με ένα από τα σκυλιά που είχαν έρθει στο στούντιο για το προηγούμενο θέμα μαζί με τους υπευθύνους του κέντρου προσωρινής φιλοξενίας τους. Το συγκεκριμένο σκυλί όμως είχε δύο χαρακτηριστικά: ήταν κομματάκι μεγαλόσωμο, καθότι ράτσας μπουλ μαστίφ και παράλληλα ήταν πολύ παιχνιδιάρικο.

Κλείσιμο
Το αποτέλεσμα ήταν… σαρωτικό: το 18 μηνών σκυλάκι κάθε άλλο παρά ήθελε να ακούσει τον καιρό. Ήθελε απλώς να παίξει κάνοντας τη ζωή και την παρουσίαση του κ. Σόμπελ δύσκολη και εν τέλει βγάζοντας... νοκ άουτ τον παρουσιαστή! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης