Νοσοκόμα με συμπτώματα Έμπολα και στη Γαλλία

Νοσοκόμα με συμπτώματα Έμπολα και στη Γαλλία

Όπως αναφέρει η «Le Figaro» νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Bégin, στο Παρίσι - Έχει τεθεί σε καραντίνα και υποβάλλεται σε εξετάσεις

Νοσοκόμα με συμπτώματα Έμπολα και στη Γαλλία

Μια νοσοκόμα η οποία φρόντιζε μια ασθενή, η οποία είχε «χτυπηθεί» από τον Έμπολα και κατάφερε να αναρρώσει αφότου της χορηγήθηκε το πειραματικό φάρμακο για τον ιό, είναι το νέο ύποπτο κρούσμα της ασθένειας που έχει αναστατώσει τη Γαλλία.

Έπειτα από δύο «λάθος συναγερμούς» στην χώρα, γαλλικά ΜΜΕ μεταδίδουν σήμερα ότι η γυναίκα μολύνθηκε με τον ιό, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Figaro» νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Bégin, στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την Le Parisien η γυναίκα είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε με ασφάλεια από την κατοικία της στην περιοχή Hauts de Seine στο Παρίσι και το στρατιωτικό νοσοκομείο.

Κλείσιμο

Όπως αναφέρουν διεθνή πρακτορεία, η γυναίκα βρισκόταν σε συχνή επαφή με την Γαλλία νοσηλεύτρια η οποία εργαζόταν για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, η οποία προσεβλήθη από Έμπολα στη Λιβερία και επέστρεψε στη Γαλλία τον περασμένο μήνα.

Η πρώτη νοσηλεύτρια που είχε διαγνωστεί με τον ιό, ανάρρωσε μετά την λήψη πειραματικού φαρμάκου.

Ο τηλεοπτικός σταθμός BFM-TV ανέφερε πως η δεύτερη νοσοκόμα έχει τεθεί σε καραντίνα και υποβάλλεται σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι νοσεί.

 

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης