Στη λίστα με τους εφήβους με τη μεγαλύτερη επιρροή οι κόρες του Barack Obama

Στη λίστα με τους εφήβους με τη μεγαλύτερη επιρροή οι κόρες του Barack Obama

Στην πρώτη θέση της λίστα του "Time" βρίσκεται η Mo'ne Davis, η μόλις 13 ετών παίκτρια του baseball για το ταλέντο της στο άθλημα

Στη λίστα με τους εφήβους με τη μεγαλύτερη επιρροή οι κόρες του Barack Obama
Στη δεύτερη θέση της ετήσιας λίστας του γνωστού περιοδικού “Time” για τους εφήβους με τη μεγαλύτερη παγκόσμια επιρροή βρίσκονται οι κόρες του Προέδρου Brack Obama, η 16χρονη Malia και η 13χρονη Sasha ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται η Mo'ne Davis, η μόλις 13 ετών παίκτρια του baseball για το ταλέντο της στο άθλημα. 




Η λίστα αυτή περιλαμβάνει 25 εφήβους από όλον τον κόσμο, μεταξύ αυτών η πρόσφατα βραβευθείσα με το Νόμπελ Ειρήνης, Malala Yousafzai, οι αδερφές Kardashian, γνωστές τηλεριάλιτι περσόνες, Kylie και Kendall αλλά και o 16χρονος γιος του ηθοποιού Will Smith, ο ηθοποιός Jaden Smith.

Κλείσιμο





Τι κάνουν οι μικρές της οικογένειας Kardashian για να βρίσκονται στη λίστα; Σύμφωνα με το περιοδικό οι μικρές της οικογένειαw συμμετέχουν στο “Keeping up with Kardashians”, διοργανώνουν, events, κυκλοφόρησαν ένα young adult μυθιστόρημα, σειρά ρούχων, extensions και μανό. Παράλληλα ασχολούνται με το μόντελινγκ και την πολιτική.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης