Εζησαν μαζί 67 χρόνια, απέκτησαν 130 απογόνους και πέθαναν με τρεις μέρες διαφορά

Εζησαν μαζί 67 χρόνια, απέκτησαν 130 απογόνους και πέθαναν με τρεις μέρες διαφορά

Μαθήματα αγάπης και αφοσίωσης – Διαβάστε την ιστορία ενός ζευγαριού από τη Βρετανία

Εζησαν μαζί 67 χρόνια, απέκτησαν 130 απογόνους και πέθαναν με τρεις μέρες διαφορά
Μια συγκινητική ιστορία σαν παραμύθι είναι η ιστορία του 92χρονου Hans Schaffer και της 83χρονης συζύγου του, Jossie, που έζησαν παντρεμένοι για 67 ολόκληρα χρόνια με απόλυτη αφοσίωση ο ένας στον άλλον και απέκτησαν συνολικά 130 απογόνους, παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα!



Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Worcestershire της Βρετανίας κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν εκείνος ήταν φυλακισμένος σε στρατόπεδο, όντας Γερμανός και εκείνη ήταν ένα δεκατετράχρονο κορίτσι που το ποδήλατό της έπαθε λάστιχο έξω από το στρατόπεδο! Ο νεαρός τότε Hans βοήθησε την μικρή Jossie να φτιάξει το ποδήλατό της και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1947.

Ο Hans και η Jossie απέκτησαν έντεκα παιδιά και ο γιος τους Jonathan υποστηρίζει ότι όλοι μαζί οι απόγονοι του ζευγαριού, εγγόνια και δισέγγονα ξεπερνούν τους 130!
Κλείσιμο

Ο 92χρονος Hans διαγνώστηκε με καρκίνο το 2011 και παρόλο που οι γιατροί του έδωσαν μόνο λίγους μήνες ζωής, ο ηλικιωμένος άντρας κατάφερε να επιζήσει ακόμα τρία χρόνια. Η 83χρονη Jossie έπασχε από άνοια και πέθανε από λοίμωξη των πνευμόνων μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα από τον σύζυγό της.

Ο γιος του ζευγαριού Jonathan αναφέρει ότι τα ζευγάρι δεν είχε χωρίσει ποτέ και μόλις τρεις εβδομάδες πριν τον θάνατό τους τα παιδιά τους, τους έβαλαν σε χωριστές κρεβατοκάμαρες. Όταν πέθανε η Jossie, ο 92χρονος σύζυγός της έδειχνε πολύ στενοχωρημένος και αν και δεν μίλησε, σύμφωνα με τον γιο του, μπορούσε κανείς να διαβάσει τη θλίψη στα μάτια του.

Τρεις μέρες αργότερα ο Hans Schaffer έσβησε και τα παιδιά του ζευγαριού αποφάσισαν να τους κηδέψουν μαζί και να τους τοποθετήσουν στο ίδιο φέρετρο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης