Γυναίκα στη Γαλλία παντρεύτηκε τον θετό γιο της!

Γυναίκα στη Γαλλία παντρεύτηκε τον θετό γιο της!

Το ζευγάρι έφτασε μέχρι τον Hollande για να πάρει έγκριση - Η Elisabeth και ο Eric έχουν την απόλυτη στήριξη από τις οικογένειές τους

Γυναίκα στη Γαλλία παντρεύτηκε τον θετό γιο της!
Είναι μια ένωση γυναίκας και άνδρα που έρχεται για να σπάσει το απόλυτο ταμπού. Η εν λόγω γυναίκα παντρεύτηκε χθες με τον θετό της γιο - μετά από πολύμηνη αντιπαράθεση με τις γαλλικές αρχές.

Η 48χρονη Elisabeth Lorentz ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον 45χρονο Eric Holder, στην εκκλησία της ενορίας στο μικρό χωριό Dabo στην Αλσατία - Λωρένη της βόρειο-ανατολικής Γαλλίας.

Αν και δεν πρόκειται για περίπτωση Οιδιπόδειου σύμπλεγματος, η ένωση μητριάς με το θετό γιο της δεν παύει να προκαλεί ποικίλα σχόλια και να προκαλεί σοκ στην μικρή κοινωνία του χωριού και όχι μόνο!

Κλείσιμο
Το απόλυτο μπέρδεμα
Η πολύπλοκη ιστορία πίσω από αυτό τον ασυνήθιστο γάμο ξεκινάει το 1989. Η Lorentz συνάντησε τον πατέρα του σημερινού συζύγου της την χρονιά εκείνη. Ο γιος του Eric ήταν τότε 24 ετών και εκείνη 27.

Το τότε ζευγάρι απέκτησε το 1997 μια κόρη η οποία ήταν ετεροθαλής αδερφή του Eric και παράλληλα βαφτιστήρα του.

Ο Eric εκείνη την περίοδο είχε αποκτήσει και εκείνος μια κόρη.

Η Lorentz έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης παντρεύτηκε τον πατέρα του Eric το 2003 αλλά οι δυο τους χώρισαν τρία χρόνια μετά. Η γυναίκα είπε στα γαλλικά ΜΜΕ ότι ο πρώην σύζυγος και πατέρας του σημερινού της άνδρα ήταν εκείνος που υποκίνησε το χωρισμό.

«Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Ηταν ένα μεγάλο πλήγμα για μένα ο χωρισμός αλλά τον δέχτηκα. Είμασταν ενήλικες. Η κόρη μας το πήρε πολύ άσχημα. Ηταν μόλις 9 ετών, έκλαιγε μέρα νύχτα. Ο Eric ήταν εκεί για να μας συμπαρασταθεί. Ετσι αναπτύχθηκε μεταξύ μας μία ιδιαίτερη σχέση που εξελίχθηκε σε αγάπη».

Ο Eric από την πλευρά του είπε: «Ηθελα το καλύτερο για την ετεροθαλή αδερφή μου, βαφτιστήρα μου και σήμερα θετή κόρη μου. Οταν ο πατέρας μου είχε αφήσει τη μητέρα μου ένιωσα την απόλυτη εγκατάλειψη. Ηξερα πώς ένιωσε το κορίτσι και δεν ήθελα να το περάσει όλο αυτό μόνη της».

Η σχέση της Elisabeth και του Eric ξεκίνησε από απλή φιλία και εξελίχθηκε σε δυνατή αγάπη. Ομως η απόφασή τους να παντρευτούν σκόνταψε σε πολλά εμπόδια. Τα γαλλικά δικαστήρια απαγορεύουν τους γάμους μεταξύ θετών παιδιών και γονιών.

Ξεπέρασαν μέχρι και το εμπόδιο του Hollande
Το ζευγάρι για να υλοποιήσει το όνειρό του έφτασε μέχρι τον Γάλλο πρόεδρο Francois Hollande ο οποίος τους απέστειλε γράμμα που έλεγε ότι τέτοιοι γάμοι απαγορεύονται.

Τελικά μετά από πολλές διαδικασίες και πολλά εμπόδια κατάφεραν να πάρουν έγκριση και τον περασμένο Ιούνιο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε ένα δημαρχείο στη βορειοδυτική Γαλλία.

Πάντως και οι δύο παροτρύνουν και άλλα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν εμπόδια με το νόμο να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Το ζευγάρι αναφέρει τέλος ότι ο γάμος τους και η σχέση τους είναι αποδεκτή από όλα τα μέλη της οικογένειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης