Γαλλία: Πέντε νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου

Γαλλία: Πέντε νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου

Το EC130 στο οποίο επέβαιναν επτά άνθρωποι συνετρίβη στον κήπο σπιτιού στην περιοχή Bart - Άγνωστα τα αίτια του δυστυχήματος

 

Γαλλία: Πέντε νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή στην Bart της Γαλλίας, σε απόσταση 13 χλμ από τα ελβετικά σύνορα.

Όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα το ελικόπτερο τύπου

Κλείσιμο
EC130 συνετρίβη στον κήπο σπιτιού, ενώ είχε απογειωθεί από τη Λοζάνη και έστειλε σήμα κινδύνου στις 9.40 (τοπική ώρα).

Η συντριβή σημειώθηκε μερικά μέτρα από το αεροδρόμιο του Montbéliard, από την οποία έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και τραυματίστηκαν δύο, όλοι ελβετικής καταγωγής.

«Από τους επτά Ελβετούς επιβαίνοντες, οι πέντε έχασαν τη ζωή τους, ένας νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα και ο έβδομος ανασύρθηκε ζωντανός, χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί η κατάσταση της υγείας του», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.


Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα, ενώ εκπρόσωπος της κοινότητας Montbéliard ανέφερε ότι κανένας κάτοικος δεν τραυματίστηκε.

Ο δήμαρχος της περιοχής Bart, Πιερ Σλάτερ, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό France Bleu πως το ελικόπτερο συνετρίβη μόλις τέσσερα μέτρα από ιδιωτική κατοικία, «αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης