Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Εχετε τζιχαντιστές στην Ελλάδα - Να τους συλλάβετε

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Εχετε τζιχαντιστές στην Ελλάδα - Να τους συλλάβετε

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να συλλάβει μέλη του Ισλαμικού Κράτους που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, από τη Βοσνία και την Αλβανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Εχετε τζιχαντιστές στην Ελλάδα - Να τους συλλάβετε
Επιβεβαιώνει τις πληροφορίες δημοσιευμάτων στην Ελλάδα, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να συλλάβει κάποια μέλη του Ισλαμικού Κράτους που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, από τη Βοσνία και την Αλβανία, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Διευκρινίζει, όμως, ότι η ροή ξένων μαχητών δεν είναι ένα θέμα που συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε: «Λοιπόν, ξέρω -και επιτρέψτε μου- σε γενικές γραμμές, έχουμε, φυσικά, εκφράσει την ανησυχία μας σχετικά με τη ροή των ξένων μαχητών μέσα και έξω από τη Συρία και το Ιράκ, με πολύ σαφείς όρους. Αυτό δεν είναι ένα θέμα το οποίο συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε ότι από τις 15.000 ξένους μαχητές, τουλάχιστον 2.000 από αυτούς πιστεύουμε ότι είναι δυτικοί. Μπορώ να το δω αυτό πιο συγκεκριμένα ή αυτές τις συγκεκριμένες εκθέσεις και να δούμε αν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης