Άφησαν το παιδί τους να πεθάνει από πείνα – Εννιά ετών ζύγιζε 7 κιλά!

Άφησαν το παιδί τους να πεθάνει από πείνα – Εννιά ετών ζύγιζε 7 κιλά!

Ένα αγόρι εννέα ετών βρέθηκε νεκρό σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης μέσα στο σπίτι του στην Πενσυλβάνια - Οι γονείς του συνελήφθησαν με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου και της απόκρυψης του θανάτου του

Άφησαν το παιδί τους να πεθάνει από πείνα – Εννιά ετών ζύγιζε 7 κιλά!
Σοκάρει η είδηση του εννιάχρονου αγοριού που βρέθηκε νεκρό και σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, μέσα στο δωμάτιό του, στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ενώ η είδηση γίνεται ακόμα πιο φρικιαστική στο άκουσμα ότι το παιδί ζύγιζε μόνο... εφτά κιλά!

Ο μικρός Jarrod Tutko ο νεώτερος, βρέθηκε από τους αστυνομικούς νεκρός, με αποξηραμένα κόπρανα στα πόδια, στα χέρια και στα νύχια του, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εισαγγελέα Ed Marsico σε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα.

Τα δικαστικά έγγραφα  αναφέρουν ότι την 1η Αυγούστου οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν το σπίτι της οικογένειας μετά από κλήση της μητέρας, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για τον θάνατο του γιου της, αλλά κινητοποιήθηκε από την έντονη δυσοσμία. Σύμφωνα με την ίδια ο σύζυγός της γνώριζε ότι ο εννιάχρονος ήταν νεκρός στο δωμάτιο του επί μία εβδομάδα, αλλά δεν της το είχε πει!


Κλείσιμο

Οι αρχές αναφέρουν ότι σύμφωνα με τα ευρήματα από το πτώμα του άτυχου παιδιού ο εννιάχρονος υποσιτιζόταν και είχε αφυδατωθεί.

Η μητέρα του  παιδιού Kimberly Tutko έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παραμέληση ανηλίκου, που αφορούσε την κόρη της από προηγούμενη σχέση της, η οποία το 1993 είχε βρεθεί με τραύματα στο κεφάλι εξαιτίας ελλιπούς φροντίδας.

Ένα από τα παιδιά της οικογένειας ανέφερε στην αστυνομία ότι: «ο μπαμπάς δεν νοιαζόταν πια για τον Jarrod».

Πάντως, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας οι γονείς του μικρού είχαν κατηγορηθεί για την παραμέλησή του από το 2005, όταν η  οικογένεια ζούσε στο New Jersey και τότε μια νοσοκόμα είχε τοποθετηθεί στο σπίτι τους για να ασχολείται με το παιδί και ειδικότερα, με την σωστή διατροφή του.

Ο εννιάχρονος είχε δοθεί πολλές φορές σε ανάδοχες οικογένειες, αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν είχαν ελέγξει την οικογένεια για την κατάσταση του παιδιού από τον Οκτώβριο του 2013.

Μετά τη σύλληψή  των γονιών του άτυχου παιδιού ο πατέρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, απόκρυψης θανάτου και κακομεταχείριση πτώματος, ενώ η μητέρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης