HΠΑ: Κορίτσι χάθηκε το 2002 και βρέθηκε σήμερα

HΠΑ: Κορίτσι χάθηκε το 2002 και βρέθηκε σήμερα

Η μικρή Σαμπρίνα Άλεν εντοπίστηκε στο Μεξικό - Είχαν χαθεί τα ίχνη της σε ηλικία 4 ετών

HΠΑ: Κορίτσι χάθηκε το 2002 και βρέθηκε σήμερα

Ένα κορίτσι από το Τέξας των ΗΠΑ που είχε εξαφανιστεί εδώ και 12 χρόνια εντοπίστηκε στο Μεξικό, σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλούνται δηλώσεις εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Σύμφωνα με το ABC η μικρή Σαμπρίνα Άλεν επέστρεψε στο Τέξας, ωστόσο η αστυνομία του Όστιν δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση, ούτε σχολίασε την κατάσταση της υγείας της.


Κλείσιμο

Παρόλα αυτά, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου με εκπροσώπους της αστυνομίας και του FBI για την «σημαντική σύλληψη», όπως είπαν αστυνομικοί.

Ο Φίλιπ Κλάιν, ιδιωτικός ερευνητής που εργάστηκε για την υπόθεση δήλωσε στο ABC News πως η Άλεν, η οποία ήταν μόλις 4 ετών όταν εξαφανίστηκε, βρέθηκε σε μία μικρή πόλη νοτιοανατολικά του Μεξικό.



Για τον εντοπισμό της συνεργάστηκαν οι αρχές του Μεξικό, του ΗΠΑ και άνδρες του FBI, ενώ σύμφωνα με τον Κλάιν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ένας από τους Μεξικανούς αστυνομικούς υπέστη ελαφρύ τραυματισμό.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα η μητέρα της 17χρονης πλέον Σαμπρίνα, Ντάρα Λόρενς, η οποία δεν είχε την κηδεμονία της κόρης της κατηγορείται ότι την απήγαγε και τώρα κρατείται σε φυλακή του Όστιν.



 

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης