«Κερδίσαμε τους Ασιατικούς Αγώνες χάρη στις οδηγίες του Κιμ Γιονγκ Ουν»

«Κερδίσαμε τους Ασιατικούς Αγώνες χάρη στις οδηγίες του Κιμ Γιονγκ Ουν»

Ομολογία-λατρείας από τον προπονητή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Βόρειας Κορέας

«Κερδίσαμε τους Ασιατικούς Αγώνες χάρη στις οδηγίες του Κιμ Γιονγκ Ουν»
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι τα πάντα για τους βορειοκορεάτες. Είναι ο «πατέρας» τους, είναι ο οδηγός τους, είναι ο ηγέτης τους, είναι το ίνδαλμά τους και όπως αποδείχθηκε είναι και ο... εθνικός προπονητής.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της χώρας κατέκτησε την πρώτη θέση στους Ασιατικούς Αγώνες επικρατώντας με 3-1 της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ιαπωνίας και όπως αποκάλυψε ο προπονητής Κιμ Γιουν Μι, ««ο σεβάσμιος ηγέτης μας, μας επισκέφθηκε στην προπόνηση στις 11 Ιουλίου και έδωσε στην ομάδα πολύτιμες οδηγίες για το πώς να κερδίσουμε το χρυσό μετάλιο στους Ασιατικούς Αγώνες. Αυτή η νίκη αντανακλά τα απεριόριστα αισθήματα των αθλητριών για τον αγαπημένο μας ηγέτη».

«Αυτό είναι ένα απίστευτο αποτέλεσμα καθώς οι βορειοκορεάτισες προπονήθηκαν με αφοσίωση και δεν σταμάτησαν ποτέ να πολεμούν σε ανταπόδοση της θερμής αγάπης του αγαπητού μας ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν που μας φύλαγε από ψηλά» συμπλήρωσε.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε, επίσης, και από τα συνθήματα ενότητας των Νοτιοκορεατών οπαδών που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου με πολλούς εξ αυτών να σηκώνουν σημαίες που έδειχναν την κορεατική χερσόνησο ενωμένη.

Σημειώνεται ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι γνωστός ποδοσφαιρόφιλος καθώς πρόσφατα άλλαξε το πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης προκειμένου να δείχνει περισσότερα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης