Ιράκ: Ριάλιτι σόου με πρωταγωνιστές τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους

Ιράκ: Ριάλιτι σόου με πρωταγωνιστές τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους

Εννέα εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίζονται κάθε Παρασκευή στην κρατική τηλεόραση για να δουν αναπαραστάσεις των φρικτών επιθέσεων

Ιράκ: Ριάλιτι σόου με πρωταγωνιστές τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους
Ένα διαφορετικό ριάλιτι σόου στο οποίο πρωταγωνιστούν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους μεταδίδεται εδώ και κάποιους μήνες κάθε Παρασκευή βράδυ στην ιρακινή δημόσια τηλεόραση.

Εννέα εκατομμύρια τηλεθεάτες συντονίζονται με το κανάλι Αλ Ιρακίγια προκειμένου να δουν συλληφθέντες τρομοκράτες να επιστρέφουν στον τόπο των εγκλημάτων τους και να περιγράφουν το πώς έσπειραν τον θάνατο.

Οι συλληφθέντες τζιχαντιστές οδηγούνται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σιδηροδέσμιοι, φορώντας μια κίτρινη στολή, στα σημεία όπου έδρασαν και περιγράφουν λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις τους. Δεν λείπουν μάλιστα και οι συναντήσεις είτε με θύματά τους που γλίτωσαν είτε με συγγενείς θυμάτων με τα πνεύματα πολλές φορές να οξύνονται.

Κλείσιμο
Η εκπομπή «In the Grip of Justice» μεταδίδεται με τη βοήθεια του ιρακινού υπουργείου Δικαιοσύνης καθώς στόχος των αρχών είναι να πείσουν τους τηλεθεατές ότι τόσο το υπουργείο όσο και οι δυνάμεις ασφαλείας κάνουν καλά τη δουλειά τους συλλαμβάνοντας σκληρούς τρομομκράτες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης