Χουάν Κάρλος- Σοφία: Ηρθε η ώρα του διαζυγίου;

Χουάν Κάρλος- Σοφία: Ηρθε η ώρα του διαζυγίου;

Η γυναίκα όμως που κατάφερε, όπως φαίνεται, να τον οδηγήσει τελικά στο διαζύγιο, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, είναι η Κορίνα Βίτγκενσταϊν, μια γυναίκα που τρελαίνεται για χρήμα, εξουσία και ισχυρούς άντρες

Χουάν Κάρλος- Σοφία: Ηρθε η ώρα του διαζυγίου;
Την ιδιαίτερη αδυναμία του 76χρονου πρώην βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος στις γυναίκες την ξέρουμε όλοι. Τα ερωτικά του άλλωστε σκάνδαλα δεν έχουν αρχή και τέλος. Η γυναίκα όμως που κατάφερε, όπως φαίνεται, να τον οδηγήσει τελικά στο διαζύγιο, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, είναι η Κορίνα Βίτγκενσταϊν, μια γυναίκα που τρελαίνεται για χρήμα, εξουσία και ισχυρούς άντρες.



Η Κορίνα γεννήθηκε το 1965 στη Γερμανία και παντρεύτηκε στα 22 της για πρώτη φορά τον Βρετανό επιχειρηματία, Φίλιπ Αντκινς. Δεύτερος γάμος της ήταν αυτός με τον Γερμανό Πρίγκιπα Κασμίρ Σεν Βίτγκενσταϊν, του οποίου το όνομα κράτησε και μετά από το διαζύγιό τους. Ενα χρόνο πριν από το δεύτερο διαζύγιό της γνωρίζει τον βασιλιά Κάρλος.

Κλείσιμο


Η πρώτη φορά που τον συνάντησε ήταν το χειμώνα του 2006 σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στη Στουτγάρδη. Καθόταν στο τραπέζι του. Εκείνος τη φλέρταρε και οι Γερμανοί φωτογράφοι τούς απαθανάτισαν σε ένα μάλλον αμήχανο ενσταντανέ. Ο Κάρλος δεν ήθελε πολύ. Μαγεύτηκε από την ομορφιά της και τα γκριζογάλανα μάτια της. Από τότε οι κοινές τους εμφανίσεις και τα αμέτρητα κουτσομπολιά που δίνουν και παίρνουν σε όλες τις βασιλικές και μη παρέες κάνουν τη βασίλισσα Σοφία να σκέφτεται πλέον το διαζύγιο. Μάλιστα, η Κορίνα είναι εκείνη που συνόδευε τον βασιλιά της Ισπανίας στο «ντόλτσε βίτα» ταξίδι του στην Μπουτσουάνα που κατέληξε με τον ίδιο στο νοσοκομείο με σπασμένο γοφό. Ο Κάρλος μάλιστα και η Κορίνα ήδη ζουν τον έρωτά τους εδώ και καιρό κάτω από την ίδια στέγη. Το διαζύγιο είναι αυτήν τη φορά μάλλον οριστικό, καθώς η βασίλισσα Σοφία δεν έχει σκοπό να το συγχωρήσει ακόμα μια φορά.



Σύμφωνα με τη συγγραφέα Πιλάρ Εϊρε, περισσότερες από 1.500 γυναίκες είχαν περάσει από το κρεβάτι του Χουάν Κάρλος, ενώ κατάφερε να αποπλανήσει ακόμη και την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης