Εραψε σε σκύλο το «σ'αγαπώ» για να εντυπωσιάσει τη φίλη του!

Εραψε σε σκύλο το «σ'αγαπώ» για να εντυπωσιάσει τη φίλη του!

Η σχετική φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook ο Πολωνός φοιτητής προκάλεσε οργή στους φίλους του και όχι μόνο

Εραψε σε σκύλο το «σ'αγαπώ» για να εντυπωσιάσει τη φίλη του!
Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας Πολωνός φοιτητής κτηνιατρικής έραψε τη φράση «Σε αγαπώ» πάνω στο δέρμα ενός σκύλου και στη συνέχεια δημοσίευσε την σοκαριστική εικόνα στο προφίλ του στο facebook για να εντυπωσιάσει την κοπέλα του!

Μέσα σε λίγα λεπτά οι φίλοι του ζευγαριού άρχισαν να επικρίνουν δριμύτατα τη φωτογραφία και τα αρνητικά σχόλια ήταν δεκάδες.  Ένα από τα άτομα, ωστόσο,  που έσπευσε άμεσα να υπερασπιστεί τον Πολωνό φοιτητή ήταν η κοπέλα του, που έγραψε: «Τι είναι το τόσο ανήθικο; Εμαθε να ράβει, προκειμένου να προσφέρει βοήθεια και απλώς δείχνει τις ικανότητές του». Το μήνυμα του φοιτητή ωστόσο, απαίτησε έναν μεγάλο και αχρείαστο αριθμό ραμμάτων, ενώ η πληγή του άτυχου ζώου βρισκόταν κάπου αλλού στο στομάχι του.

Κλείσιμο


Το πανεπιστήμιο ερευνά την υπόθεση, καθώς συμφοιτητές του τον κατήγγειλαν για ανάρμοστη συμπεριφορά και κακοποίηση ζώου. «Το να λες ότι αγαπάς κάποιον δεν είναι κακό πράγμα, αλλά το γεγονός ότι αυτό το μήνυμα ήταν ραμμένο στο στομάχι ενός ζώου φαίνεται τόσο ανήθικη όσο και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από έναν φοιτητή της κτηνιατρικής» σχολίασε ο επικεφαλής των κτηνιατρικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Βάρμια και Μαζούρι, Αντρεζ Κονσίσκι.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης