Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έσπασε και τους δύο του αστραγάλους!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έσπασε και τους δύο του αστραγάλους!

Καλά πληροφορημένη «πηγή» από τη Νότια Κορέα υποστηρίζει ότι ξέρει πού βρίσκεται ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονκ Ουν, που δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τρεις εβδομάδες

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έσπασε και τους δύο του αστραγάλους!
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν είχε εξαφανιστεί από τη δημόσια ζωή της χώρας του τις τρεις τελευταίες εβδομάδες δίνοντας τροφή για εικασίες ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με την υγεία του ή ότι κινδυνεύει η ζωή του από «δυσαρεστημένους» ανώτατους αξιωματικούς.



Κλείσιμο
«Ανώνυμη πηγή» από τη Νότια Κορέα που ταξίδεψε πρόσφατα στη Πιόνγκγιανγκ και τώρα επέστρεψε στη Σεούλ, δήλωσε στην εφημερίδα Chosun Ilbo, ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αυστηρά φρουρούμενος, έπειτα από εγχείρηση για κάταγμα και στους δύο του αστραγάλους.



Ο 31χρονος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, σύμφωνα πάντα με την ίδια «πηγή», έχει αυξήσει πρόσφατα κατά πολύ το βάρος του, το οποίο αγγίζει τα 120 κιλά! Οι υπεύθυνοι των δημοσίων σχέσεων του Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοίνωσαν ότι ο «ελέω θεού» ηγέτης έπαθε τα κατάγματα εξαιτίας των πολλών και εξαντλητικών περιοδειών που έκανε καθημερινά στη χώρα του σε εργοστάσια και στρατιωτικές βάσεις.

Η «πηγή» από τη Νότια Κορέα, της οποίας οι πληροφορίες υποστηρίζονται και από τις μυστικές υπηρεσίες της Σεούλ, αναφέρει ότι το κρατικό νοσοκομείο της Πιόνγκγιανγκ φρουρείται από την προσωπική ασφάλεια του Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ σημειώνει ότι ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι τον επισκέπτονται καθημερινά.



Σε πρόσφατο βίντεο που πρόβαλε η τηλεόραση στη Βόρεια Κορέα εικονίζεται ο ηγέτης της χώρας να κουτσαίνει, αλλά η ημερομηνία του βίντεο δεν έχει γίνει γνωστή.

Υπάρχουν αναφορές ότι η λατρεία του Κιμ Γιονγκ Ουν στο καλό φαγητό, ιδιαίτερα στο ελβετικό τυρί έμενταλ, αλλά και στο ποτό, οδήγησαν τον ηγέτη της χώρας στην ανεξέλεγκτη παχυσαρκία, που του δημιούργησε και ουρική αρθρίτιδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης