Σκάνδαλο στη Βρετανία: «Δεν έπρεπε να παραιτηθεί», λέει η γυναίκα-δόλωμα που έστησε παγίδα στον υπουργό

Σκάνδαλο στη Βρετανία: «Δεν έπρεπε να παραιτηθεί», λέει η γυναίκα-δόλωμα που έστησε παγίδα στον υπουργό

Υποστηρίζει τον Βρετανό υπουργό Μπρουκς Νιούμαρκ, που παραιτήθηκε μετά την εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο, η γυναίκα της οποίας η φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε για να παγιδευτεί το μέλος της κυβέρνησης του Ντέιβιντ Κάμερον

Σκάνδαλο στη Βρετανία: «Δεν έπρεπε να παραιτηθεί», λέει η γυναίκα-δόλωμα που έστησε παγίδα στον υπουργό
Η Charlene Tyler είναι μια 26χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, της οποίας η σέξι φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε για να παγιδευτεί ο υπουργός Μπρουκς Νιούμαρκ από δημοσιογράφο της Sunday Mirror σε ροζ σκάνδαλο. Η 26χρονη γυναίκα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Telegraph μετά την παραίτηση του Βρετανού υπουργού, αρμόδιου για θέματα της «Κοινωνίας των Πολιτών», στην οποία υποστηρίζει ότι ο Νιούμαρκ δεν έπρεπε να παραιτηθεί.


                                             
Κλείσιμο
Το μοντέλο από τη Σουηδία

Η Tyler δήλωσε: «Νομίζω ότι δύο ενήλικα άτομα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, όταν και οι δύο συναινούν να κάνουν κάτι από κοινού. Δεν νομίζω ότι ο υπουργός θα έπρεπε να παραιτηθεί, ελπίζω να είναι καλά, νιώθω πολύ άσχημα στη σκέψη ότι αυτή η υπόθεση θα καταστρέψει τη ζωή του».

Η γυναίκα συμπλήρωσε ότι η εφημερίδα το «παράκανε» με το να κλέψει την φωτογραφία της από το twitter και χαρακτήρισε την ενέργεια της Sunday Mirror εντελώς «λάθος».


                                                                  Η Charlene Tyler

Σημειώνεται ότι ένας δημοσιογράφος της παραπάνω εφημερίδας έκλεψε από τον λογαριασμό της Charlene Tyler στο twitter μια φωτογραφία της στην οποία η 26χρονη εικονίζεται να κάνει ηλιοθεραπεία και την χρησιμοποίησε για να φτιάξει ένα ψεύτικο λογαριασμό και να παγιδεύσει τον υπουργό Μπρουκς Νιούμαρκ σε ροζ σκάνδαλο.

Στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για μια άλλη φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε επίσης για να παγιδεύσει τον Βρετανό υπουργό. Η φωτογραφία ανήκει στην 22χρονη Malin Sahlén, μοντέλο από την Σουηδία, η οποία όταν έμαθε για την υπόθεση δήλωσε ότι την βρίσκει «ενοχλητική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης