Βρετανία: O Τόνι Μπλερ «κορυφαίο σύμβολο» της γκέι κοινότητας στη χώρα του!

Βρετανία: O Τόνι Μπλερ «κορυφαίο σύμβολο» της γκέι κοινότητας στη χώρα του!

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι  Μπλερ θα γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό «Gay Times», σε μια κίνηση του περιοδικού να τον τιμήσει για τη στήριξη που έχει προσφέρει στη γκέι κοινότητα της χώρας του

Βρετανία: O Τόνι Μπλερ «κορυφαίο σύμβολο» της γκέι  κοινότητας στη χώρα του!
Ο Τόνι Μπλερ, πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό «Gay Times» ως κορυφαίο σύμβολο της κοινότητας των ομοφυλόφιλων στη χώρα του και το περιοδικό γιορτάζοντας τα τριάντα χρόνια της έκδοσής του,  κάνει τον πρώην πρωθυπουργό εξώφυλλο στην ηλεκτρονική του έκδοση.

Στην επετειακή έκδοση του περιοδικού το όνομα του Μπλερ είναι ανάμεσα στα ονόματα διασημοτήτων που έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια τον αγώνα των γκέι για ίσα δικαιώματα, όπως είναι ο  Boy George, ο σερ Ian McKellen, η Barbra Streisand και πολλοί άλλοι.

Κλείσιμο


Στο άκουσμα της είδησης ο Βρετανός, πρώην πρωθυπουργός, δήλωσε περήφανος για την τιμή που του έκανε το περιοδικό και ανέφερε ότι ο ίδιος είχε  φροντίσει με την ανάλογη νομοθεσία να μη κρύβουν πια οι ομοφυλόφιλοι την ταυτότητά τους. Ο εκδότης του περιοδικού Darren Scott δήλωσε ότι πέρα από κόμματα, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Μπλερ συνέβαλε με την θέσπιση του Συμφώνου Συμβίωσης, την νομική αναγνώριση των τρανσέξουαλ και την απαγόρευση των διακρίσεων κατά των γκέι στους εργασιακούς χώρους, να γίνει «πρέσβης των δικαιωμάτων της γκέι κοινότητας στη Βρετανία».



Πρόσφατα ο Τόνι Μπλερ είχε λάβει το βραβείο «Φιλάνθρωπος της Χρονιάς» από το περιοδικό GQ, γεγονός που δέχτηκε πολλές επικρίσεις από ανθρώπους που ανέφεραν ότι το βραβείο θα έπρεπε να έχει δοθεί σε κάποιον ακτιβιστή με περισσότερη δράση στον τομέα της φιλανθρωπίας.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπλερ γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό «Gay Times», το Μάρτιο του 1997 o πρώην πρωθυπουργός είχε γίνει πάλι εξώφυλλο στο ίδιο περιοδικό, ενώ το 2005 είχε αρθρογραφήσει στο περιοδικό με αφορμή την προκήρυξη εθνικών εκλογών.



Ο Τόνι Μπλερ είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να συνάψει σχέση με την πρώην σύζυγο του πολυεκατομμυριούχου Μέρντοχ, Γουέντι Ντενγκ, η οποία είχε δηλώσει στο «Vanity Fair» πόσο ωραία είναι τα πόδια του και τα καταγάλανα μάτια του!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης