Βρετανός όμηρος των τζιχαντιστών έστειλε μήνυμα στην οικογένεια του

Βρετανός όμηρος των τζιχαντιστών έστειλε μήνυμα στην οικογένεια του

Ο Άλαν Χένινγκ, 47 ετών, επέβαινε σε μια ανθρωπιστική αυτοκινητοπομπή που μετέφερε ιατρικές προμήθειες σε ένα νοσοκομείο στη βορειοδυτική Συρία πέρυσι το Δεκέμβριο όταν ένοπλοι την σταμάτησαν και τον απήγαγαν

Βρετανός όμηρος των τζιχαντιστών έστειλε μήνυμα στην οικογένεια του
H σύζυγος ενός Βρετανού που εργάζεται σε ανθρωπιστική οργάνωση και έχει απαχθεί από το Ισλαμικό Κράτος δήλωσε σήμερα ότι έχει λάβει ένα ηχητικό μήνυμα από τον σύζυγό της.
«Μόλις έλαβα ένα ηχητικό αρχείο όπου ακούγεται ο Άλαν να εκλιπαρεί για την ζωή του» είπε η Μπάρμπαρα Χένινγκ, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που εξέδωσε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Αδυνατούμε να καταλάβουμε γιατί τα ηγετικά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους δε μπορούν να ανοίξουν την καρδιά και το μυαλό τους στα γεγονότα που αφορούν την αιχμαλωσία του Άλαν και γιατί συνεχίζουν να απειλούν την ζωή του» υπογράμμισε η ίδια, προσθέτοντας ότι ένα ισλαμικό δικαστήριο έκρινε το σύζυγό της αθώο για την κατηγορία της κατασκοπείας.

Ο Άλαν Χένινγκ, 47 ετών, επέβαινε σε μια ανθρωπιστική αυτοκινητοπομπή που μετέφερε ιατρικές προμήθειες σε ένα νοσοκομείο στη βορειοδυτική Συρία πέρυσι το Δεκέμβριο όταν ένοπλοι την σταμάτησαν και τον απήγαγαν.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης