Αποκάλυψη: Υψηλούς μισθούς, bonus, σπίτια και αυτοκίνητα προσφέρουν οι τζιχαντιστές!

Αποκάλυψη: Υψηλούς μισθούς, bonus, σπίτια και αυτοκίνητα προσφέρουν οι τζιχαντιστές!

Μισθό 1.500 δολάρια το μήνα, σπίτι και αυτοκίνητο, προσέφεραν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (IS), σε Σύρο που πέρασε από συνέντευξη για να εργαστεί στον τομέα ενημέρωσης του χαλιφάτου

Αποκάλυψη: Υψηλούς μισθούς, bonus, σπίτια και αυτοκίνητα προσφέρουν οι τζιχαντιστές!
Ένας Σύρος που πέρασε από συνέντευξη στο κέντρο Τύπου των τζιχαντιστών, στη πόλη Ράκα της Συρίας, αποκάλυψε στην εφημερίδα Financial Times, ότι του προσέφεραν μισθό 1.500 δολάρια το μήνα, σπίτι, αυτοκίνητο και τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη δουλειά του!



Κλείσιμο
Ο Σύρος, που τελικά δεν δέχθηκε την εργασία δίπλα στο νεόκοπο «Ισλαμικό χαλιφάτο», δήλωσε στην εφημερίδα ότι το κέντρο Τύπου των τζιχαντιστών είναι πολύ καλά οργανωμένο και διαθέτει έναν  άρτιο μηχανισμό δημοσίων σχέσεων!

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει στην κατοχή του τουλάχιστον 1δισ. ευρώ από λαθρεμπόριο πετρελαίου, ληστείες, από τα λύτρα για απελευθέρωση ομήρων και από εκβιασμούς.

Σύμφωνα με τον  νέο οργανισμό «Counter Extremism Project», που έχει την έδρα του στις ΗΠΑ και ασχολείται με την ανάλυση της διεθνούς τρομοκρατίας, το IS κερδίζει μεγάλα ποσά από την παράνομη διακίνηση πετρελαίου, το οποίο ο οργανισμός δηλώνει πεπεισμένος, ότι αυτό διοχετεύεται σε Ιράν, Ιράκ και Τουρκία.

Ο Σύρος, που μίλησε στους Financial Times, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον εξοπλισμό που διαθέτουν οι τζιχαντιστές για την προώθηση της προπαγάνδας τους και ανέφερε ότι ο μισθός που του προσέφεραν είναι πενταπλάσιος από τον μέσο μισθό στη Συρία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης