Αυστρία: Γδύνονται για να προωθήσουν... κρασί

Αυστρία: Γδύνονται για να προωθήσουν... κρασί

Δώδεκα γυναίκες οινοπαραγωγοί φωτογραφίζονται μόνο με τα εσώρουχα για να διαφημίσουν το προϊόν τους

 

Αυστρία: Γδύνονται για να προωθήσουν... κρασί

Μπορεί να μην… ανακάλυψε την πυρίτιδα, αλλά η απόπειρά της να προωθήσει το αυστριακό κρασί φωτογραφίζοντας δώδεκα γυναίκες οινοπαραγωγούς σε σέξι πόζες για τη δημιουργία ενός ημερολογίου, αποδίδει καρπούς.



Η Ελεν Λεντερμούλερ-Ράινερ, η οποία ισχυρίζεται πως είναι φεμινίστρια, πριν περίπου δέκα χρόνια αποφάσισε να δώσει ώθηση στο κρασί της Αυστρίας, συγκεντρώνοντας και φωτογραφίζοντας μόνο με τα εσώρουχα δώδεκα κυρίες από ολόκληρη τη χώρα που είναι οινοπαραγωγοί.

Κλείσιμο


Έτσι, δημιουργήθηκε το ημερολόγιο των Νέων Γυναικών Οινοπαραγωγών, το οποίο έναντι 25 ευρώ μπορεί να μετατρέψει τους τοίχους της κουζίνας σε… εφηβικό δωμάτιο.



Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της δημιουργού, στόχος του ημερολογίου ήταν να τραβήξει την προσοχή, να είναι σέξι, αλλά όχι φτηνό και υπερβολικά ερωτικό.



Όποιος αποκτήσει το νέο ημερολόγιο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα θα μπορεί να θαυμάσει τα κάλλη των επιχειρηματιών ενώ ποζάρουν στα αμπέλια, μεταφέρουν καράφες με κρασί, ανεβαίνοντας σκάλα σε δεξαμενή μούστου. Στην υγεία σας.
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης