Ισλαμικό Κράτος: Σκοτώστε τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους «άπιστους»

Ισλαμικό Κράτος: Σκοτώστε τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους «άπιστους»

«Στηριχθείτε στον Αλλάχ και σκοτώστε τον με οποιονδήποτε τρόπο», λέει ο εκπρόσωπος της ισλαμιστικής, τρομοκρατικής οργάνωσης

Ισλαμικό Κράτος: Σκοτώστε τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους «άπιστους»
Να επιτεθούν και να σκοτώσουν πολίτες στις ΗΠΑ, στη Γαλλία και σε άλλες χώρες προέτρεψε τη Δευτέρα τους μαχητές του το Ισλαμικό Κράτος, σε ένα ανατριχιαστικό, ακουστικό μήνυμα, διάρκειας 42 λεπτών, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το κέντρο παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστοσελίδων SITE, ο εκπρόσωπος της ισλαμιστικής, τρομοκρατικής οργάνωσης, Αμπού Μοχάμεντ αλ Αντνάνι, ενθαρρύνει του Μουσουλμάνους να σκοτώσουν «άπιστους» στις ΗΠΑ, σε χώρες της Ευρώπης, στον Καναδά και στην Αυστραλία.

«Εάν μπορείτε να σκοτώσετε έναν Αμερικανό ή Ευρωπαίο άπιστο- κυρίως κακούς και βρωμερούς Γάλλους- ή έναν Αυστραλό ή Καναδό, ή οποιονδήποτε πολίτη χώρας που συμμετέχει στον συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Κράτους, στηριχθείτε στον Αλλάχ και σκοτώστε τον με οποιονδήποτε τρόπο», δηλώνει ο Αμπού Μοχάμεντ αλ-Αντνάνι και προσθέτει: «Σκοτώστε τον άπιστο, είτε είναι στρατιωτικός είτε πολίτης».

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα, απειλεί πως οι τζιχαντιστές «θα κατακτήσουμε τη Ρώμη σας, θα καταστρέψουμε τους σταυρούς σας και θα κάνουμε σκλάβες τις γυναίκες σας».

Παράλληλα, στο μήνυμα μίσους που «ανέβασε» στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο
Αλ-Αντνάνι χλευάζει, επίσης, τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και τους δυτικούς «σταυροφόρους», λέγοντας ότι οι δυνάμεις τους αντιμετωπίζουν μια «αναπόφευκτη ήττα», στα χέρια των μαχητών του ΙΚ.

Όσον αφορά στις δηλώσεις Ομπάμα, ο οποίος απηύθυνε έκκληση για να επιτευχθεί μια διεύρυνση του συνασπισμού των κρατών που αναλάβουν δράση κατά της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ο Αλ Αντνάνι αναφέρει ότι η παρέμβαση των ΗΠΑ, θα ήταν η «τελευταία εκστρατεία των σταυροφόρων».

«Θα σπάσει και θα ηττηθεί, όπως και οι προηγούμενες εκστρατείες σας έσπασαν και ηττήθηκαν», τονίζει ο τζιχαντιστής.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης