Ο «Δον Ζουάν» του France 2 που στρίμωξε τον Σαρκοζί...

Ο «Δον Ζουάν» του France 2 που στρίμωξε τον Σαρκοζί...

Ποιος είναι ο 45χρονος Γάλλος δημοσιογράφος, Λορέν Ντελαούς που επί 45 λεπτά προσπαθούσε να εκμαιεύσει τις επόμενες του πρώην προέδρου της Γαλλίας

Ο «Δον Ζουάν» του France 2 που στρίμωξε τον Σαρκοζί...
Δεν τον προτιμούν μόνο οι Γαλλίδες τηλεθεάτριες αλλά και ο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος τον επέλεξε για την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη κατά την διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή της Γαλλίας.

Ο 45χρονος δημοσιογράφος, Λορέν Ντελαούς, κάθισε χτες απέναντι από τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας και επί 45 λεπτά προσπαθούσε να εκμαιεύσει τις επόμενες κινήσεις του.  



Ο Ντελαούς γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 1969 στην πόλη Κρουά, έχει σπουδάσει Νομική και δημοσιογραφία. Το 2006, η δημοσιογραφική του καριέρα εκτινάχθηκε στο "France 2", όπως σχολιάζει ο γαλλικός Τύπος. Το μεγάλο όπλο στη φαρέτρα του είναι - τι άλλο!- η εξωτερική του εμφάνιση αλλά και το γεγονός ότι είναι ετοιμόλογος. Δεν έχει νυμφευτεί και με τη σύντροφό του - δημοσιογράφο, Φλορένς Κίφερ, έχει αποκτήσει δύο κόρες: την Ελέν και την Σάσα. 
Κλείσιμο

Το 2010 του απονεμήθηκε το βραβείο "Roland Dorgeles" για την συνεισφορά του στην ποιότητα της γαλλικής γλώσσας. 

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "Le Pαrisien", την χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Νικολά Σαρκοζί την παρακολούθησαν 8 εκατομμύρια τηλεθεατές, κυρίως όσοι ήθελαν να ενημερωθούν για τα επόμενα βήματά του. Για τις κακές γλώσσες, όμως, οι γυναίκες ήταν αυτές που την είδαν και όχι για τον Σαρκοζί αλλά για τον... Δον Ζουάν του "France 2". 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης