Θα βάλουν μηνύματα κατά του Ισλάμ στα λεωφορεία της Νέας Υόρκης

Θα βάλουν μηνύματα κατά του Ισλάμ στα λεωφορεία της Νέας Υόρκης

Το ίδρυμα «Αμερικανική Πρωτοβουλία για την Άμυνα και την Ελευθερία» έχει πάρει άδεια να αναρτήσει τις αφίσες - Σε μία από αυτές απεικονίζεται ο Τζέιμς Φόλεϊ λίγο πριν τον αποκεφαλισμό του

Θα βάλουν μηνύματα κατά του Ισλάμ στα λεωφορεία της Νέας Υόρκης
Με μηνύματα κατά του Ισλάμ θα κυκλοφορούν την επόμενη εβδομάδα τουλάχιστον 100 λεωφορεία στη Νέα Υόρκη, ενώ ανάλογες αφίσες θα τοποθετηθούν και στις εισόδους δύο σταθμών του μετρό. 

Μεταξύ των έξι διαφορετικών αυτών μηνυμάτων, που θα τοποθετηθούν στη θέση διαφημίσεων, υπάρχει και μία που δείχνει τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ που αποκεφαλίστηκε από τους τζιχαντιστές. Θα τον απεικονίζει με την πορτοκαλί στολή, την ώρα που ο δήμιός του στέκεται δίπλα του κρατώντας το μαχαίρι. 

Κλείσιμο


Οι διαφημίσεις αυτές πληρώθηκαν από το ίδρυμα «Αμερικανική Πρωτοβουλία για την Άμυνα και την Ελευθερία», που διευθύνεται από την Πάμελα Γκέλερ, διάσημη μπλόγκερ κατά του Ισλάμ. Η ίδια δηλώνει πως η καμπάνια αυτή λέει την αλήθεια για το Ισλάμ και την Τζιχάντ, που κρύβει η αμερικανική κυβέρνηση και τα μίντια. 

Όλες οι αφίσες θα φέρουν την υποσημείωση ότι οι απόψεις που εκφέρονται δεν εκφράζουν την Μητροπολιτική Ομοσπονδία Μεταφορών της πόλης, αν και τα μηνύματα έχουν την έγκριση δικαστηρίου της Νέας Υόρκης. 

Παλαιότερα, το ίδρυμα της Πάμελα Γκέλερ, είχε δημοσιεύσει μηνύματα στα μέσα μεταφοράς της Νέας Υόρκης, όπου αναγράφονταν ότι οι εχθροί του Ισραήλ είναι «βάρβαροι». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης