Τουρκία: Πήδηξε από τη γέφυρα του Βοσπόρου ο 27χρονος Έλληνας που είχε εξαφανιστεί

Τουρκία: Πήδηξε από τη γέφυρα του Βοσπόρου ο 27χρονος Έλληνας που είχε εξαφανιστεί

Ο Θόδωρος Μαστικόπουλος, Τούρκος πολίτης με ελληνική καταγωγή εξαφανίστηκε τη νύχτα της 25ης Αυγούστου - Κάμερες ασφαλείας έδειξαν ότι ο νεαρός άντρας πήδηξε από τη γέφυρα του Βοσπόρου

Τουρκία: Πήδηξε από τη γέφυρα του Βοσπόρου ο 27χρονος Έλληνας που είχε εξαφανιστεί
Ο 27χρονος  Θόδωρος Μαστικόπουλος, Τούρκος πολίτης με ελληνική καταγωγή, είχε χαθεί στις 25 Αυγούστου και οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν μέσω εκστρατείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Την Πέμπτη η αστυνομία παρουσίασε στην οικογένεια του 27χρονου εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής του Βοσπόρου που απεικονίζουν τον νεαρό άντρα να πηδά από την ομώνυμη γέφυρα. Ο πατέρας του νέου δήλωσε ότι ο γιος του έζησε με «πληρότητα» για 27 χρόνια, αλλά δεν γνωρίζει τον λόγο που έκανε μια τέτοια πράξη.

Ο Θόδωρος Μαστικόπουλος είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά σε εμπορικό κέντρο στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης την νύχτα της 25ης Αυγούστου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Την ίδια μέρα ο 27χρονος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Το να πετάει κανείς θα πρέπει να είναι όμορφο».

Κλείσιμο
Οι φίλοι και οι συγγενείς του άτυχου νέου είχαν ξεκινήσει στο twitter εκστρατεία για την ανεύρεσή του  με το hashtag #TeodorosMastikopolo. Μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης το twitter «πλημμύρισε» με μηνύματα συλλυπητηρίων προς τους δικούς του ανθρώπους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης