Ποια είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα στον τομέα της παγκόσμιας διαφήμισης

Ποια είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα στον τομέα της παγκόσμιας διαφήμισης

Δεν είναι απλά μια πετυχημένη γυναίκα - Έχει υπάρξει εταιρικός αντιπρόεδρος, παγκόσμια διαφημίστρια, έχει ασχοληθεί με τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ για τη Microsoft και αυτή τη στιγμή είναι γενική διευθύντρια του παγκόσμιου μάρκετινγκ για το Facebook

Ποια είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα στον τομέα της παγκόσμιας διαφήμισης
Η Carolyn Everson είναι πολλά περισσότερα από μια απλά επιτυχημένη γυναίκα.
Έχει υπάρξει εταιρικός αντιπρόεδρος, παγκόσμια διαφημίστρια, έχει ασχοληθεί με τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ για τη Microsoft και αυτή τη στιγμή είναι γενική διευθύντρια του παγκόσμιου μάρκετινγκ για το Facebook.

Σε έρευνα που διεξήχθη από το Business Insider για τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στον τομέα του παγκόσμιου μάρκετινγκ και διαφήμισης των επιχειρήσεων μέσω κινητών τηλεφώνων, η Carolyn Everson αναδείχθηκε πρώτη.

Κλείσιμο
Στο β' τρίμηνο του 2014, το Facebook παρουσίασε αύξηση εσόδων από τις διαφημίσεις μέσω των κινητών τηλεφώνων, 62%, δηλαδή  2.7 δισεκατομμύρια δολ. Μόνο τα έσοδα διαφημίσεων της κινητής τηλεφωνίας ήταν αυξημένα κατά 151% από το προηγούμενο έτος.

Το Facebook συνεχίζει να είναι ηγέτης στο χώρο της διαφήμισης στα κινητά, με τα app του κινητού να κάνουν εγκατάσταση διαφημίσεις, βίντεο και πιο πρόσφατα εισήγαγε μονάδες που οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο "κατάστημα τώρα", "ακούστε τώρα," "κράτηση τώρα", κ.λπ.

Πριν από την ένταξή της στο Facebook, η Everson ήταν η cvp των παγκόσμιων πωλήσεων διαφήμισης και στρατηγικής για τη Microsoft, EVP της στρατηγικής και των ενεργειών MTV Networks και διευθύντρια της επιχειρηματικής ανάπτυξης για την Walt Disney Imagineering.

Η Carolyn Everson είναι αντιπρόεδρος της Global Solutions Marketing στο Facebook, Inc από το Φεβρουάριο του 2011. Η εν λόγω κυρία, διαχειρίζεται το μάρκετινγκ του κολοσσού παγκοσμίως και επικεντρώνεται στην επέκταση των διαφημιστικών εσόδων και τη διαχείριση σημαντικών, στρατηγικών λογαριασμών. Έχει διατελέσει Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Global Advertising Sales & Trade Marketing στην Microsoft Corporation για 9 μήνες. Ακόμα, η Everson υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος για την Παγκόσμια Στρατηγική Πωλήσεων και στη Microsoft Advertising.

Επιπλέον, υπηρέτησε ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Στρατηγικής Πωλήσεων και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για την MTVN, όπου ήταν υπεύθυνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό και την αξιολόγηση των προσφορών για τις αναδυόμενες νέες ευκαιρίες διαφήμισης καθώς και για την οργάνωση των πωλήσεων των διαφημίσεων.

Ακόμα, υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος του MTV, MTV2 και mtvU για το MTV Ψηφιακές πωλήσεις διαφημίσεων, ένα ρόλο στον οποίο κατείχε διπλή ευθύνη για την εποπτεία της εθνικής ομάδας πωλήσεων διαφήμισης.

Στο Primedia Α.Ε., διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής πολλών ψηφιακών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Seventeen.com και ModernBride.com.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Forbes είχε ερωτηθεί τι ήταν αυτό που άλλαξε για να κάνει τις διαφημίσεις στις κινητές συσκευές τόσο επιτυχείς. Εκείνη απάντησε ότι το κινητό ήταν το καλύτερο πράγμα για την επιχείρησή τους. "Ο Mark (Zuckerberg, CEO του Facebook) άλλαξε ριζικά ολόκληρη την εταιρεία για να είναι συμβατή με τα κινητά. Η ψυχολογία της εταιρείας άλλαξε σχεδόν εν μία νυκτί. Το ίδιο έκανε και το μάρκετινγκ της εταιρείας μας. Το κινητό είναι το πιο κοντινό πράγμα στους καταναλωτές μας και είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρόκειται να δούμε στη ζωή μας ως έμποροι, δήλωσε εμφατικά".

Πηγή: newmoney.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης