Το ελβετικό έμενταλ αρρώστησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν;

Το ελβετικό έμενταλ αρρώστησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν;

Πολλοί υποστηρίζουν ότι καταναλώνει μεγάλες ποσότητες του τυριού προσπαθώντας να μοιάσει στον παππού του, Κιμ Ιλ-Σουνγκ, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ο αιώνιος πρόεδρος της Βόρειας Κορέας

Το ελβετικό έμενταλ αρρώστησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν;
H αδυναμία του νεαρού βορειοκορεάτη ηγέτη στο τυρί αύξησε επικίνδυνα το βάρος του, ενισχύοντας τις φήμες για  επιδείνωση της υγείας του. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail" τα αρκετά παραπανίσια κιλά του Κιμ Γιονγκ Ουν, του ηγέτη της Βορείου Κορέας, έχουν επιβαρύνει την ήδη άσχημη κατάσταση της υγείας του και μάλιστα, πρόσφατα ο φακός τον απαθανάτισε να περπατάει κουτσαίνοντας. Σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις του ο Κιμ Γιονγκ Ουν κρατάει μπαστούνι.

Κλείσιμο


Η εμμονή του 31χρονου ηγέτη για το τυρί έμενταλ, το οποίο είχε δοκιμάσει για πρώτη φορά όταν σπούδαζε στην Ελβετία, είναι ό,τι χειρότερο για το βάρος του. Ο ίδιος καταναλώνει τεράστιες ποσότητες τυριού την ώρα που τα 25 εκατομμύρια των βορειοκορεατών δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση ούτε σε βασικά αγαθά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, πολλοί υποστηρίζουν ότι η δραματική αύξηση του βάρους του νεαρού ηγέτη κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, αποτελώντας μέρος της προσπάθειας του Κιμ Γιονγκ Ουν να μοιάσει στον αγαπημένο του παππού, τον Κιμ Ιλ-Σουνγκ, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ο αιώνιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον θάνατό του.



Τον περασμένο Απρίλιο, η γαλλική ιστοσελίδα "LaLettreA.fr", είχε γράψει ότι οι αρμόδιοι για τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Βορείου Κορέας είχαν μεταβεί στο Παρίσι για να λάβουν μαθήματα παρασκευής τυριού αφού ο ηγέτης τους λατρεύει το έμενταλ. Οι βορειοκορεάτες θα μείνουν αρκετούς μήνες στην «Πόλη του Φωτός» προκειμένου να μάθουν τα μυστικά που κάνουν το συγκεκριμένο τυρί τόσο ξεχωριστό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης