Βρετανία: Αυτός είναι ο άνθρωπος που δεν πεθαίνει με τίποτα

Βρετανία: Αυτός είναι ο άνθρωπος που δεν πεθαίνει με τίποτα

Ο 44χρονος Γκάρει Άστον έχει πέσει από γκρεμό, έχει χτυπηθεί από ρεύμα, τον έχει παρασύρει αυτοκίνητο δύο φορές και έχει σπάσει το λαιμό του

Βρετανία: Αυτός είναι ο άνθρωπος που δεν πεθαίνει με τίποτα
Τον «Χαϊλάντερ» θυμίζει ο 44χρονος Γκάρει Άστον ο οποίος όπως ο φανταστικός σκωτσέζος ήρωας που δεν πεθαίνει παρά μόνο αν του κόψει κάποιος το κεφάλι, έτσι κι αυτός φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα από ατυχήματα.

Μέχρι σήμερα ο 44χρονος Άστον έχει χτυπηθεί από ρεύμα, έχει παρασυρθεί δύο φορές από αυτοκίνητο και έχει σπάσει το λαιμό του ενώ από τις 13 Σεπτεμβρίου στο «παλμαρέ» του περιλαμβάνεται και η πτώση από γκρεμό 30 μέτρων την ώρα που επέστρεφε στο ξενοδοχείο του στην Κορνουάλη όπου πέρναγε ένα σαββατοκύριακο με φίλους.

Από την τελευταία περιπέτειά του υπέστη μόνο αμυχές, μελανίες και ένα τράβηγμα σε νεύρο. Όταν, μάλιστα, κατάφερε να βγει από το γκρεμό πήγε για πρωινό με τους φίλους του, οι οποίοι τον έπεισαν να πάει στο νοσοκομείο για να φροντίσει τα τραύματά του.

Κλείσιμο
Ο γκρεμός στον οποίο έπεσε ο Άστον


Όπως αποκάλυψε ο 44χρονος όταν ήταν νεαρός τον είχε παρασύρει δύο φορές αυτοκίνητο, το 1990 είχε σπάσει το λαιμό του και λίγα χρόνια αργότερα τον χτύπησε το ρεύμα την ώρα που επιχειρούσε να επισκευάσει μια χαλασμένη πρίζα.

Σύμφωνα με μια υπάλληλο του ξενοδοχείου στον γκρεμό στον οποίο έπεσε ο Άστον έχουν χάσει μέχρι σήμερα τη ζωή τους από πτώση συνολικά τέσσερις άνθρωποι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης