Ταϊλάνδη: «Φορούν το μπικίνι τους και νομίζουν πως είναι παντού ασφαλείς»

Ταϊλάνδη: «Φορούν το μπικίνι τους και νομίζουν πως είναι παντού ασφαλείς»

Αυτό φέρεται να δήλωσε ο αρχηγός του στρατού και πρωθυπουργός της χώρα από τότε που εγκαταστάθηκε η χούντα, με αφορμή τη δολοφονία του ζευγαριού Βρετανών σε τουριστικό νησί της Ταϊλάνδης

Ταϊλάνδη: «Φορούν το μπικίνι τους και νομίζουν πως είναι παντού ασφαλείς»
«Έχουμε συνέχεια προβλήματα με την ασφάλεια των τουριστών. Νομίζουν ότι η χώρα είναι όμορφη και ασφαλής και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, να φορούν τα μπικίνι τους και να πηγαίνουν παντού». Με αυτόν τον τρόπο φέρεται να σχολίασε την τραγική και άγρια δολοφονία των δύο Βρετανών τουριστών ο αρχηγός του στρατού της Ταϊλάνδης και πρωθυπουργός, από τότε που εγκαταστάθηκε η χούντα στη χώρα, ο στρατηγός Πραγιούτ Τσαν-Ο-Τσα. Μάλιστα, φαίνεται να πήγε ένα βήμα παρακάτω το συλλογισμό του, συνεχίζοντας: «Αλλά μπορούν πράγματι, εκτός κι αν δεν είναι όμορφες»; 

Οι δηλώσεις φέρεται να έγιναν σε κλειστή σύσκεψη με τους υφισταμένους του, όπως δηλώνει ανώνυμη πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Μια 23χρονη Αγγλίδα τουρίστρια και ο 24χρονος Ιρλανδός φίλος της βρέθηκαν νεκροί σε παραλία της Ταϊλάνδης. Και οι δυο έφεραν άγρια χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ δίπλα στα πτώματα βρέθηκε ένα τσαπί γεμάτο αίματα. Για το διπλό φονικό η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, το οποίο όμως δεν έχει αποφέρει μέχρι στιγμής κανένα αποτέλεσμα. 
Κλείσιμο

Ο Πραγιούτ, που πήρε την εξουσία με πραξικόπημα στις 22 Μαΐου, είναι γνωστός για τα πολλές φορές εκτός ορίων σχόλιά του. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης