Πωλείται το ξενοδοχείο των «οργίων» του Ντομινίκ Στρος Καν

Πωλείται το ξενοδοχείο των «οργίων» του Ντομινίκ Στρος Καν

Το Sofitel της Νέας Υόρκης, στην σουίτα 2806 γράφτηκε το τέλος της πολιτικής καριέρας του Γάλλου που τότε ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ και επίδοξος μελλοντικός πρόεδρος της Γαλλίας

Πωλείται το ξενοδοχείο των «οργίων» του Ντομινίκ Στρος Καν
To πολυτελές ξενοδοχείο στις ΗΠΑ όπου ο πρώην «Δον Ζουάν» του ΔΝΤ επιδιδόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με την καμαριέρα, Ναφισάτου Ντιαλό, αλλάζει ιδιοκτήτη...

Το περίφημο Sofitel στο Μανχάταν που στις 14 Μαίου του 2011 βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των διεθνών ΜΜΕ όταν αποκαλύφθηκαν τα ερωτικά τερτίπια του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν με την καμαριέρα, θα πουληθεί σε μία εταιρεία επενδύσεων του Χονγκ Κονγκ έναντι 273 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένας μικρός θησαυρός... όπως σχολιάζει το σκανδαλοθηρικό γαλλικό περιοδικό "Closer". 

Το πιο διάσημο δωμάτιο του αμερικανικού ξενοδοχείου παραμένει η σουίτα 2806, εκεί όπου τρία χρόνια πριν, ο πρώην διευθυντής του διεθνούς οργανισμού απολάμβανε τις χαρές του έρωτα με την μαύρη καμαριέρα από τη Γουινέα, βάζοντας την πολιτική του... ταφόπλακα.

Κλείσιμο
Το πεντάστερο ξενοδοχείο στην «καρδιά» του Μανχάταν αναλαμβάνει εταιρεία του Χονγκ Κονγκ, ωστόσο, η ξενοδοχειακή αλυσίδα "Accor", θα διατηρήσει το 25% του Sofitel στο Μανχάταν, σύμφωνα με την εφημερίδα "Wall Strreet Journal".

Tην ώρα που το ξενοδοχείο αλλάζει χέρια, ο Ντομινίκ Στρος Καν εμφανίστηκε ανανεωμένος στο 40στό Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου στην πόλη Ντοβίλ της Γαλλίας, συνοδευόμενος από την τελευταία του ερωμένη, την Μιριάμ Λ' Αουφίρ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης