Απάντηση ISIS στον Ομπάμα: «Η μάχη μόλις ξεκίνησε. Ερχόμαστε σύντομα»

Απάντηση ISIS στον Ομπάμα: «Η μάχη μόλις ξεκίνησε. Ερχόμαστε σύντομα»

Με πολεμικές σκηνές, γυρισμένο σε «χολλιγουντιανό» στυλ, το σύντομο βίντεο προειδοποιεί για τις προθέσεις των τζιχαντιστών

Απάντηση ISIS στον Ομπάμα: «Η μάχη μόλις ξεκίνησε. Ερχόμαστε σύντομα»
Βίντεο – πρόκληση ως απάντηση στις δηλώσεις του Αμερικάνου πρόεδρου Μπαράκ Ομπάμα διέρρευσε η τρομοκρατική ομάδα ISIS. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times το αυτοαποκαλούμενο «Ισλαμικό Κράτος», δημιούργησε το συγκεκριμένο βίντεο ως απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Ομπάμα για καταστροφή του ISIS.

Το βίντεο διάρκειας σχεδόν ενός λεπτού απεικονίζει σκηνές μάχης των στρατιωτών του ISIS κατά στόχων στη Μέση Ανατολή και Αμερικάνων στρατιωτών με συνοδεία Ισλαμικής μουσικής και στο τέλος περιέχει σκηνές από την επίμαχη ομιλία του Αμερικάνου Προέδρου. Το βίντεο κλείνει με τις φράσεις «Οι φωτιές του πολέμου», «Η μάχη μόλις ξεκίνησε» και «Ερχόμαστε σύντομα». 

Αίσθηση επίσης προκαλεί η σκηνή από τη γνωστή ομιλία του πρώην προέδρου Τζωρτζ Μπους στο Ιράκ με το τέλος του πολέμου, με φόντο πανό που αναγράφει «Η αποστολή εξετελέσθη».

Κλείσιμο
Το βίντεο κυκλοφόρησε μέσω του Al Hayat Media Center, ίδιου Ισλαμικού καναλιού ενημέρωσης που κυκλοφόρησε και τα βίντεο με τους αποκεφαλισμούς δυτικών αιχμαλώτων. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης