Δείτε πώς ο άστεγος «Ρωμαίος» της Νέας Υόρκης, βρίσκει στέγη τα βράδια!

Δείτε πώς ο άστεγος «Ρωμαίος» της Νέας Υόρκης, βρίσκει στέγη τα βράδια!

Ο 26χρονος Joe είναι ένας από τους πολλούς άστεγους στη Νέα Υόρκη - Όμως, «πουλώντας» έρωτα και υποσχέσεις γάμου κάθε βράδυ και σε άλλη γυναίκα, έχει καταφέρει να κοιμάται άνετα και κάποιες φορές να τρώει... αστακό

Δείτε πώς ο άστεγος «Ρωμαίος» της Νέας Υόρκης, βρίσκει στέγη τα βράδια!
Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη άστεγους, αλλά ο 26χρονος Joe από το Μανχάταν, δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Elite Daily, ότι έχει βρει τον τρόπο να κοιμάται κάθε βράδυ σε ένα μαλακό στρώμα, να πίνει το ποτό του και συχνά να τρώει και λουκούλλεια γεύματα!

Ο Joe, αναφέρει, ότι από όταν τον έδιωξε η μητέρα του από το σπίτι, αφού ανακάλυψε ναρκωτικά στο δωμάτιό του, ο ίδιος επαιτεί στους δρόμους της πόλης, ώστε να έχει λίγα χρήματα που του επιτρέπουν να φροντίζει την εμφάνισή του, ενώ επισκέπτεται συχνά τα πολυκαταστήματα για δωρεάν δείγματα αρωμάτων και τζελ μαλλιών. Με μια προσεγμένη παρουσία ο 26χρονος, αν και διαθέτει μόνο ελάχιστα ρούχα για να αλλάζει, καταφέρνει κάθε βράδυ να γνωρίζει και μια διαφορετική γυναίκα.

Κλείσιμο


Ο νεαρός άντρας υποστηρίζει ότι σε μια πόλη με οκτώ εκατομμύρια κατοίκους, όπως είναι η Νέα Υόρκη, δεν είναι δύσκολο να λέει ένας άντρας σε άλλη γυναίκα κάθε μέρα ότι είναι ερωτευμένος μαζί της ή ακόμα να της υπόσχεται και γάμο. Ο Joe λέει ότι υπάρχουν και μέρες που αναγκάζεται να κοιμάται σε χαρτόκουτα, αλλά αυτός ο τρόπος ζωής του αρέσει... Όσο για το τι θα συμβούλευε τους νέους της ηλικίας του, ο 26χρονος προσθέτει ότι τους συμβουλεύει να μη γίνουν ποτέ σαν εκείνον!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης