Απίστευτο βίντεο: Καρότσι με μωρό πέφτει σε ράγες τρένου!

Απίστευτο βίντεο: Καρότσι με μωρό πέφτει σε ράγες τρένου!

Τελευταία στιγμή σώθηκε το παιδί από τις γραμμές τρένου - Η μητέρα του που έχασε τον έλεγχο του καροτσιού φέρεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Απίστευτο βίντεο: Καρότσι με μωρό πέφτει σε ράγες τρένου!
Υπό την επήρεια αλκοόλ φαίνεται πως ήταν η μητέρα μωρού, όταν, χάνοντας τον έλεγχο του καροτσιού, εκείνο έπεσε σε ράγες τρένου. 

Οι γονείς ενός 2χρονου παιδιού, το οποίο την τελευταία στιγμή σώθηκε από τις γραμμές τρένου σε σιδηροδρομικό σταθμό στην Αυστραλία, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ τη στιγμή του περιστατικού, όπως μετέδωσαν την Τετάρτη μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Σε στιγμιότυπα από το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του σταθμού φαίνεται το καρότσι, στο οποίο ήταν δεμένο με ζώνη ασφαλείας το μωρό, να ξεφεύγει από τον έλεγχο της μητέρας και να πέφτει στις ράγες του τρένου.

Κλείσιμο
Αμέσως φαίνεται η γυναίκα να κατεβαίνει στις ράγες και περαστικοί να σπεύδουν να τη βοηθήσουν. Ένας από τους περαστικούς δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό 7 News πως η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Herald Sun, όταν οι αστυνομικές αρχές ανέκριναν τους γονείς διαπίστωσαν ότι αμφότεροι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το βρέφος υπέστη ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης