ΟΗΕ: «Αγγελιοφόρος της Ειρήνης» ο Ντι Κάπριο

ΟΗΕ: «Αγγελιοφόρος της Ειρήνης» ο Ντι Κάπριο

«Αποτελεί μία αξιόπιστη φωνή στους κόλπους του οικολογικού κινήματος και διαθέτει σημαντικά μέσα προκειμένου να κάνει να εισακουστεί το μήνυμά του» υπογράμμισε ο Μπαν Κι-Μου

ΟΗΕ: «Αγγελιοφόρος της Ειρήνης» ο Ντι Κάπριο
«Αγγελιοφόρο της ειρήνης» του ΟΗΕ, με βασική προτεραιότητα την μάχη κατά του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη όρισε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος δήλωσε έτοιμος για δράση. 

«Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποτελεί μία αξιόπιστη φωνή στους κόλπους του οικολογικού κινήματος και διαθέτει σημαντικά μέσα προκειμένου να κάνει να εισακουστεί το μήνυμά του» υπογράμμισε ο Μπαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην έδρα του οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος προσκάλεσε τον αστέρα του Χόλιγουντ, που ίδρυσε το 1998 ένα ίδρυμα για την προστασία του περιβάλλοντος, να εκφωνήσει μία ομιλία στη Σύνοδο για το Κλίμα που οργανώνει ο ΟΗΕ την 23η Σεπτεμβρίου στη αμερικανική μεγαλούπολη.
Κλείσιμο

«Αυτή είναι η ώρα να δράσουμε, η απάντησή μας στην κλιματολογική κρίση τα επόμενα χρόνια θα καθορίσει χωρίς αμφιβολία την τύχη της ανθρωπότητας και του πλανήτη μας» επισήμανε ο ηθοποιός σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΟΗΕ. Ο Ντι Κάπριο πρόσθεσε ότι «ένιωσε την ηθική υποχρέωση» να αναλάβει αυτόν το νέο ρόλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης