Βρετανία: Συντριβή ελικοπτέρου στο Γιορκσάιρ

Βρετανία: Συντριβή ελικοπτέρου στο Γιορκσάιρ

Το αεροσκάφος κατέληξε στη θάλασσα στις ακτές του Φλάμποροου - Στο σημείο σπεύδουν οχήματα της αστυνομίας, η ακτοφυλακή, ασθενοφόρα και ελικόπτερα της βασιλικής αεροπορίας

Βρετανία: Συντριβή ελικοπτέρου στο Γιορκσάιρ
Ελικόπτερο συνετρίβη στο ανατολικό Γιορκσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα το ελικόπτερο δε φέρεται να είναι στρατιωτικό, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως λίγη ώρα πριν ακούσουν έναν δυνατό θόρυβο είδαν ένα ελικόπτερο της αστυνομίας να πετάει πάνω από την περιοχή, ωστόσο δεν προκύπτει ότι επρόκειτο για αεροσκάφος των αστυνομικών αρχών.

Την ίδια ώρα, παίκτες του γκολφ στο Flamborough Head Golf Club δήλωσαν πως εντόπισαν ένα ελικόπτερο να επιχειρεί να προσγειωθεί και λίγη ώρα αργότερα άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο.

Αρχικά δεν υπήρχαν αναφορές για θύματα, ενώ δεν ήταν σαφής ο αριθμός των επιβαινόντων, ωστόσο αργότερα σύμφωνα με τις τοπικές αρχές οι νεκροί είναι δύο.

Κλείσιμο

Στο σημείο πάντως έσπευσαν αστυνομικές αρχές, ενώ στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχε η ακτοφυλακή και ελικόπτερα της βασιλικής αεροπορίας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως η αστυνομία δέχθηκε κλήση από πολίτη που είδε το ελικόπτερο να συντρίβεται αρχικά σε λόφους και να καταλήγει στη θάλασσα κοντά στην περιοχή Φλάμποροου.

«Η αστυνομία, η ακτοφυλακή και ασθενοφόρα μεταβαίνουν στην περιοχή και επιχείρηση διάσωσης έχει ξεκινήσει καθώς το ελικόπτερο έχει εντοπιστεί στη θάλασσα στις ακτές του Φλάμποροου κοντά στον φάρο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας που  διέψευσε τις πληροφορίες ότι πρόκειται για ελικόπτερο των τοπικών αρχών.

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης