ΗΠΑ: Μαγείρεψε το σκυλάκι της πρώην του και την κάλεσε σε... δείπνο

ΗΠΑ: Μαγείρεψε το σκυλάκι της πρώην του και την κάλεσε σε... δείπνο

Ο 34χρονος, που ήθελε να εκδικηθεί την κοπέλα, έκλεψε το σκυλί και έκανε την απάνθρωπη αυτή πράξη - Στη συνέχεια της το είπε και έστειλε τις πατούσες του σκυλιού σπίτι της

ΗΠΑ: Μαγείρεψε το σκυλάκι της πρώην του και την κάλεσε σε... δείπνο
Έναν φρικιαστικό τρόπο βρήκε ένας 34χρονος από την Βόρεια Καλιφόρνια για να εκδικηθεί την πρώην για τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με την κοπέλα που έσπευσε να τον καταγγείλει στην αστυνομία, ο Ryan Eddy Watenpaugh άρπαξε το σκυλάκι της χωρίς να τον αντιληφθεί εκείνη, το σκότωσε, το μαγείρεψε και της το σέρβιρε για δείπνο!

Η κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, κατήγγειλε ότι καβγάδισε με τον Watenpaugh στις 4 Αυγούστου. Εκείνος την χτύπησε και αναγκάστηκε να φύγει από την πίσω πόρτα του διαμερίσματος της για να γλιτώσει. Όταν επέστρεψε, τόσο ο 34χρονος όσο και το σκυλάκι της, Μπέαρ, ράτσας Πομεράνιαν, δεν βρίσκονταν εκεί.
Κλείσιμο

Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και ο Watenpaugh μαγείρεψε και για τους δυο τους γεύμα το οποίο περιελάμβανε κρέας.

Στις 7 Σεπτεμβρίου το θύμα έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από τον κατηγορούμενο στο οποίο την ρωτούσε αν είχε καλή γεύση ο σκύλος αναφέροντας το γεύμα που είχε ετοιμάσει!

Δύο μέρες αργότερα ο 34χρονος άφησε μια μικρή τσάντα στην εξώπορτά της, στην οποία βρίσκονταν δύο σκυλίσιες πατούσες που ανήκαν στο Μπέαρ.

Την Πέμπτη, και μετά την καταγγελία της σοκαρισμένης κοπέλας, η αστυνομία συνέλαβε τον «άρρωστο» Watenpaugh.

Εκείνος παραδέχτηκε ότι έστειλε τα μηνύματα και ότι άφησε την τσάντα με τις πατούσες στο σπίτι της κοπέλας, αλλά δεν παραδέχτηκε ότι σκότωσε και μαγείρεψε το σκυλί.

Ο 34χρονος, όπως αναφέρει η αστυνομία κατηγορείται για οικιακή βία, παράνομη φυλάκιση, παρακολούθηση και κακομεταχείριση ζώου. Η εγγύηση του Watenpaugh ορίστηκε στις 250.000 δολάρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης