Όταν η απόλυτη ζήλια γίνεται... μπλουζάκι!

Όταν η απόλυτη ζήλια γίνεται... μπλουζάκι!

Δείτε τι σκαρφίστηκε μία γυναίκα για να μη φλερτάρει ο φίλος της

Όταν η απόλυτη ζήλια γίνεται... μπλουζάκι!
Η 20χρονη Βρετανίδα Abbie Bartlett φαίνεται ότι είναι κτητική με τον 24χρονο σύντροφό της, λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό. Ο 24χρονος Leon Connolly ετοίμαζε τις βαλίτσες του για να φύγει διακοπές με τους φίλους του και χωρίς την Abbie, στην Ίμπιζα. Στο ισπανικό νησί είναι γνωστό ότι οι τουρίστριες, ειδικότερα οι Βρετανίδες, συχνά πίνουν και «χάνουν τον έλεγχο».



Κλείσιμο
Η Abbie το γνωρίζει αυτό καλά και έτσι ζήτησε από τυπογραφείο να γράψουν πάνω σε T-shirt, που έδωσε στον σύντροφό της, την εξής φράση:«Αγαπώ την κοπέλα μου Abbie, μισώ όλα τα κορίτσια στην Ίμπιζα, έτσι μείνετε μακριά από μένα». Όμως, η ανασφαλής 20χρονη εκτός από αυτή τη φράση φρόντισε να καλυφθεί το επίμαχο T-shirt και με τρυφερές φωτογραφίες του ζευγαριού, για να είναι πιο σίγουρη για το αποτέλεσμα.



Ο νεαρός άντρας δήλωσε ότι έμεινε έκπληκτος με την ενέργεια της φίλης του, με την οποία μένουν μαζί έξι χρόνια και έχουν αποκτήσει και ένα κοριτσάκι πέντε ετών. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν είχε σκοπό να την απατήσει ποτέ.

Όμως, η φωτογραφία με τον 24χρονο Βρετανό να φορά το συγκεκριμένο T-shirt έκανε το γύρο του διαδικτύου και τώρα η Abbie έχει άλλες έννοιες... Μήπως δουν πολλά κορίτσια τον φίλο της on line και τον ερωτευτούν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης