O εκατομμυριούχος Λάρι Γκλέιζερ έχασε τη ζωή του από τη συντριβή αεροσκάφους στη Τζαμάικα

O εκατομμυριούχος Λάρι Γκλέιζερ έχασε τη ζωή του από τη συντριβή αεροσκάφους στη Τζαμάικα

Μαζί με τον πρόεδρο της  εταιρείας κτηματομεσιτικώνBuckingham Properties ήταν η γυναίκα του Τζέιν - Δύο αμερικανικά F-15 που το συνόδευαν είπαν πως είδαν σημάδια πάγου στα παράθυρα της καμπίνας 

O εκατομμυριούχος Λάρι Γκλέιζερ έχασε τη ζωή του από τη συντριβή αεροσκάφους στη Τζαμάικα
Βορειανατολικά της Τζαμαίκα ήταν το τελευταίο ίχνος στα ραντάρ του μικρού αεροπλάνου που πετούσε ακυβέρνητο για κάποια ώρα το βράδυ της Παρασκευής σημαίνοντας συναγερμό στις αμερικανικές αρχές. Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας το αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα σε απόσταση 14 μιλίων βόρεια του Πορτ Αντόνιο. Nεκροί από την συντριβή είναι ο Λάρι Γκλέιζερ και η σύζυγός του, Τζέιν, που σύμφωνα με αμερικανικά μέσα σκόπευαν να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους στη Νάπολι της Φλόριντα. Ο Γκλέιζερ ήταν πρόεδρος της Buckingham Properties,μεγάλης εταιρείας που ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά.

Η περιοχή όπου καταγράφηκε από τα ραντάρ το τελευταίο σήμα του αεροσκάφους
Κλείσιμο


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκλέιζερ, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, είχε περισσότερες από 5.000 ώρες πτήσεις.

Το αεροπλάνο τύπου Socata TBM 700 πέρασε νωρίτερα από τον εναέριο χώρο της Κούβας, αφού προηγουμένως είχε περάσει από τις ΗΠΑ. Δύο πολεμικά αεροσκάφη F-15 σηκώθηκαν αμέσως και το συνόδευσαν ως τα όρια της Κούβας, καθώς οι επιβαίνοντες δεν ανταποκρίνονταν στις προσπάθειες επικοινωνίας που κάνουν από το έδαφος οι υπεύθυνοι του πύργου ελέγχου. 

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο πέρασε πετώντας πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, είναι μικρού μεγέθους και απογειώθηκε από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης με προορισμό την Νάπολι της Φλόριντα. 



Οι πιλότοι των αμερικανικών μαχητικών που το συνόδευαν ανέφεραν πως από τον πάγο που είδαν στα παράθυρά του, πιθανώς να υπήρχε πρόβλημα με τη συμπίεση στην καμπίνα.

Το αεροπλάνο μεταφέρει 6 ή 7 άτομα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης