Πώς οι τζιχαντιστές εκπαιδεύουν τα παιδιά - μαχητές του Ισλαμικού Κράτους

Πώς οι τζιχαντιστές εκπαιδεύουν τα παιδιά - μαχητές του Ισλαμικού Κράτους

Μικρά παιδιά, με όπλα στα χέρια, να μαθαίνουν την τέχνη του πολέμου από τους σκληρούς τζιχαντιστές

Πώς οι τζιχαντιστές εκπαιδεύουν τα παιδιά - μαχητές του Ισλαμικού Κράτους
Έπειτα από τα βίντεο με τους αποκεφαλισμούς και τις εκτελέσεις, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους «ξαναχτυπούν» μέσω Διαδικτύου, προκειμένου να δείξουν στον κόσμο πώς εκπαιδεύουν μικρά παιδιά και ετοιμάζουν τους μελλοντικούς μαχητές τους.

Σε ένα νέο βίντεο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από τους Ισλαμιστές αντάρτες, απεικονίζονται μικρά παιδιά, με όπλα στα χέρια, να μαθαίνουν την τέχνη του πολέμου από τους σκληρούς τζιχαντιστές.

Κλείσιμο


Σε μια «εκπαιδευτική» κατασκήνωση, τα παιδιά μαθαίνουν να πυροβολούν και δίνουν όρκους υποταγής και πίστης στο Ισλαμικό Κράτος



Μάλιστα, όταν οι τζιχαντιστές ρωτούν στο βίντεο ένα μικρό αγοράκι, τι θα ήθελε να πει στους «άπιστους», εκείνο απαντά: «Άπιστοι... θα πεθάνετε».



Πάντως, ένα 13χρονο αγόρι το οποίο κατάφερε να δραπετεύσει από τα «στρατόπεδα»των τζιχαντιστών και να φτάσει ως την Τουρκία αποκάλυψε στο CNN -διατηρώντας την ανωνυμία του- ότι οι ισλαμιστές μάθαιναν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα όπλα, να διαβάζουν το κοράνι, αλλά τα ανάγκαζαν, επίσης, να παρακολουθούν φρικιαστικά βίντεο με εκτελέσεις «άπιστων».



Μάλιστα, ο νεαρός είπε ήθελε αρχικά να ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρας του και όταν εκείνος προσπάθησε να τον εμποδίσει, οι τζιχαντιστές τον απείλησαν ότι θα του έκοβαν το κεφάλι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης