Αλ-Κάιντα: «Έτσι θα φτιάξετε βόμβες στην κουζίνα της μαμάς σας»!

Αλ-Κάιντα: «Έτσι θα φτιάξετε βόμβες στην κουζίνα της μαμάς σας»!

Οδηγός για επίδοξους τρομοκράτες – Η τρομοκρατική οργάνωση προτείνει στόχους όπως την Times Square στη Νέα Υόρκη

Αλ-Κάιντα: «Έτσι θα φτιάξετε βόμβες στην κουζίνα της μαμάς σας»!
Η τρομοκρατική οργάνωση αλ-Κάιντα τώρα και σε ρόλο... «μάγειρα». Η οργάνωση που ευθύνεται για τον θάνατο αθώων ανθρώπων, κυκλοφόρησε ένα φυλλάδιο στο οποίο ενημερώνει τον κόσμο για το πόσο εύκολα μπορεί κανείς να φτιάξει βόμβες στην κουζίνα του σπιτιού του. 

Μάλιστα προτείνει στους επίδοξους τρομοκράτες στόχους όπως την Times Square στη Νέα Υόρκη, τα καταστήματα της εταιρείας  Marks & Spencer, αλλά και περιοχές με Βρετανούς, Αμερικανούς και Ισραηλινούς τουρίστες. 

Στο φυλλάδιο επίσης περιλαμβάνεται και μια λίστα με παλαιότερες επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης, συνοδευόμενη από επαίνους στους δράστες. Μεταξύ άλλων αναφέρουν τη δολοφονία του Meir Kahane το 1990, την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη το 2001, το μακελειό στην Μομπάσα της Κένυας το 2002 και τον περσινό βομβαρδισμό στον μαραθώνιο της Βοστόνης. Οι συντάκτες του φυλλαδίου αφήνουν στο τέλος της λίστας ένα κενό με τον τίτλο «201?», υπονοώντας μελλοντικά «χτυπήματα».

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, προτείνουν τη δικιά τους λύση στο «Παλαιστινιακό». Στο φυλλάδιο υπογραμμίζεται πως για την επίλυση του προβλήματος οι Μουσουλμάνοι έχουν δοκιμάσει συνέδρια, σεμινάρια, διαδηλώσεις, καλλιτεχνικά Φεστιβάλ και δηλώσεις υποστήριξης. «Έχουμε δοκιμάσει όλες τις μεθόδους για περισσότερα από ενενήντα χρόνια και δεν πετύχαμε καμία νίκη και ποτέ δεν έμεινε ελεύθερο κανένα κομμάτι γης μας. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για την επανάκτηση της γης και της τιμής μας, πέρα από την ίδρυση της Ibadah (λατρεία) της Τζιχάντ που ο Αλλάχ έχει δώσει εντολή».
 
«Πως να φτιάξετε βόμβα»
 
Ενδεχομένως το πιο ενδιαφέρον -και προκλητικό- τμήμα του φυλλαδίου είναι η «συνταγή» για τη δημιουργία βόμβας σε χύτρα ταχύτητας «στην κουζίνα της μαμάς σας».

«Τα υλικά γίνονται εύκολα διαθέσιμα. Αγοράζοντας αυτά τα συστατικά δεν εγείρεται υποψίες. Μπορείτε εύκολα να τα πετάξετε εάν ο εχθρός ψάχνει το σπίτι σας. Τα σκυλιά δεν είναι εκπαιδευμένα στο να εντοπίσουν αυτά τα υλικά. Σε μια δυο μέρες η βόμβα θα είναι έτοιμη και θα μπορείτε με αυτή να σκοτώσετε τουλάχιστον δέκα ανθρώπους. Σε ένα μήνα θα μπορείτε να φτιάξετε ακόμα μεγαλύτερη και πιο θανατηφόρα και θα μπορείτε να σκοτώσετε δεκάδες ανθρώπους.
 
Στη συνέχεια παρατίθεται ένα έγχρωμο φωτογραφικό άλμπουμ στο οποίο δίνεται βήμα-βήμα η διαδικασία δημιουργίας μιας βόμβας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης