ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Drive-in πορνεία: Γιατί η Ζυρίχη τα θεωρεί success story

Drive-in πορνεία: Γιατί η Ζυρίχη τα θεωρεί success story

Μειώθηκαν σημαντικά οι επιθέσεις βίας εναντίον των «κοριτσίων» που πλέον δουλεύουν σε προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον

Drive-in πορνεία: Γιατί η Ζυρίχη τα θεωρεί success story
Έλλειψη ασφάλειας, μη-καταγεγραμένες πόρνες και βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας, απουσία προαγωγών, είναι μερικά από τα «κίνητρα» που οδήγησαν την  πόλη της Ζυρίχης να δημιουργήσουν πριν ένα χρόνο τα πορνεία drive-in.

Λειτουργούν στις παρυφές της πόλης και ανάμεσα στις παροχές περιλαμβάνεται και ένα κουμπί πανικού σε κάθε κουτί-δωμάτιο, ντους, υπηρεσία για άπλυτα και ένα μικρό καφέ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Agence France-Presse.

Κατά μέσο όρο δεκαπέντε πόρνες δουλεύουν τις νυχτερινές ώρες στα «κουτιά» του drive-in που έχουν χρηματοδοτηθεί από το κράτος. Οι πελάτες, που πρέπει να έρχονται μόνοι, διαλέγουν μια κοπέλα, μπαίνουν μαζί της στο αυτοκίνητο το οποίο παρκάρει μέσα σε ένα από αυτά τα κουτιά-δωμάτια.

Κλείσιμο
Οι πόρνες πληρώνουν έναν πολύ μικρό φόρο και αυτό τις βοηθάει να μην ψάχνουν πελατεία στον δρόμο. Η πορνεία που είναι νόμιμη στην Ελβετία από το 1942 έχει αποδειχθεί επικίνδυνο επάγγελμα τα τελευταία χρόνια καθώς πολλές γυναίκες έχουν τραυματιστεί από πελάτες που τις πηγαίνουν σε ερημικές τοποθεσίες.

Ένα χρόνο μετά την λειτουργία του νέου drive-in πορνείου, οι αρχές δηλώνουν ικανοποιημένες καθώς τα ποσοστά επιθέσεων σε πόρνες έχουν μειωθεί κατά πολύ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης