ΗΠΑ:«Τραγικό λάθος» ο θάνατος του εκπαιδευτή όπλων από εννιάχρονη, λέει η οικογένειά του

ΗΠΑ:«Τραγικό λάθος» ο θάνατος του εκπαιδευτή όπλων από εννιάχρονη, λέει η οικογένειά του

Η κόρη του θύματος ανέφερε σε συνέντευξή της ότι προσεύχεται για το μικρό κορίτσι και την οικογένειά της

ΗΠΑ:«Τραγικό λάθος» ο θάνατος του εκπαιδευτή όπλων από εννιάχρονη, λέει η οικογένειά του
Την περασμένη Δευτέρα ο 39χρονος εκπαιδευτής όπλων, Charles Vacca, έδειχνε σε μια εννιάχρονη, πώς να χειρίζεται ένα ούζι, σε υπαίθριο σκοπευτήριο, ενώ η οικογένεια της μικρής παρακολουθούσε από μακριά.

Όμως, με μια λάθος κίνηση το κορίτσι κατά λάθος πυροβόλησε τον 39χρονο εκπαιδευτή, ο οποίος μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας, αλλά ήταν ήδη νεκρός.

Η κόρη του θύματος, η 19χρονη Ashley, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC κατά αποκλειστικότητα, ότι λυπάται για την εννιάχρονη και την οικογένειά της και χαρακτήρισε το περιστατικό «τραγικό ατύχημα». Η κόρη του θύματος ανέφερε στη συνέντευξή της ότι προσεύχεται για το μικρό κορίτσι και την οικογένειά της και πρόσθεσε ότι δεν θα ήθελε το γεγονός αυτό να επηρεάσει αρνητικά τη ζωή τους. Η κοπέλα πρόσθεσε ότι σκοπεύει να στείλει επιστολή στην οικογένεια της εννιάχρονης.

Κλείσιμο


Η πρώην σύζυγος του θύματος ανέφερε ότι ο 39χρονος ήταν ένας καλός πατέρας για τα παιδιά του, ενώ ο 14χρονος γιος του Tyler,είπε για τον πατέρα του ότι ήταν ένας διασκεδαστικός άνθρωπος και συνήθιζαν να παλεύουν μαζί.



Το όνομα της εννιάχρονης δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα και οι εισαγγελείς έχουν ήδη αναφέρει ότι δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες στο ανήλικο κορίτσι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης