Σκωτία: Πληθαίνουν οι υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας

Σκωτία: Πληθαίνουν οι υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας

Βάσει της δημοσκόπησης, το 47% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε «ναι» στην ανεξαρτησία και το 53% «όχι», χωρίς να υπολογίζονται οι αναποφάσιστοι

Σκωτία: Πληθαίνουν οι υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας
Τα ποσοστά όσων τάσσονται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκοτίας, καταγράφουν αύξηση τρεις εβδομάδες πριν από το σχετικό δημοψήφισμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα.

Βάσει της δημοσκόπησης, το 47% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε «ναι» στην ανεξαρτησία και το 53% «όχι», χωρίς να υπολογίζονται οι αναποφάσιστοι.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες μειώθηκε σημαντικά σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Survation, η οποία είχε πραγματοποιηθεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα και στην οποία το 43% των ερωτηθέντων δήλωνε πως θα ψηφίσει «ναι» και το 57% ότι προτιμά να παραμείνει στους κόλπους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Κλείσιμο
Η δημοσκόπηση παραγγέλθηκε από την εφημερίδα «Scottish daily mail» για να μετρηθεί η κοινή γνώμη μετά το τελευταίο τηλεοπτικό ντιμπέιτ ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα, στο οποίο κυριάρχησε ο επικεφαλής των οπαδών της ανεξαρτησίας, ο Σκοτσέζος πρωθυπουργός Άλεξ Σάλμοντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης