Ice Bucket Challenge με... μαριχουάνα για τον ηγέτη των Γερμανών Πρασίνων

Ice Bucket Challenge με... μαριχουάνα για τον ηγέτη των Γερμανών Πρασίνων

Η ενέργεια του Τζεμ Οζντεμίρ να μπουγελωθεί έχοντας στο πλευρό του μια γλάστρα με μαριχουάνα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις

Ice Bucket Challenge με... μαριχουάνα για τον ηγέτη των Γερμανών Πρασίνων
Ως ένα έμμεσο μήνυμα υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας ερμηνεύτηκε από πολλούς η απόφαση του ηγέτη των Γερμανών Πρασίνων Τζεμ Οζντεμίρ να πάρει μέρος στο Ice Bucket Challenge έχοντας στο πλευρό του μια γλάστρα με μαριχουάνα.

Ο 48χρονος Οζντεμίρ εμφανίζεται σε μια ταράτσα κτιρίου στο Βερολίνο να ρίχνει παγωμένο νερό στο κεφάλι του στα πλαίσια της καμπάνιας για τη στήριξη του ιδρύματος  αντιμετώπισης της ασθένειας ALS.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο ο Οζντεμίρ παραδέχθηκε ότι η γλάστρα «δεν ήταν εκεί τυχαία εξηγώντας ότι ήθελε να κάνει «μια ευγενική πολιτική δήλωση» επ' ευκαιρία της συμμετοχής στην παγκόσμια καμπάνια για τη νόσο του Λου Γκερινγκ.

«Εμείς οι Πράσινοι είμαστε φίλοι της ελευθερίας. Αν κάποιος θέλει να καταναλώσει κάνναβη και να πάρει τα ρίσκα του, αυτό είναι θέμα που αποφασίζει ο καθένας ελεύθερα μόνος του» συμπλήρωσε.

Πολλοί πλεόν αναρωτιούνται αν ο 48χρονος πολιτικός θα υποστεί κάποιου είδους κύρωση για την παράνομη κατοχή μαριχουάνας.  
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης