Το κοστούμι του Ομπάμα σήκωσε «θύελλα» καυστικών σχολίων

Το κοστούμι του Ομπάμα σήκωσε «θύελλα» καυστικών σχολίων

Η κρίση στην Ουκρανία και οι θηριωδίες των Τζιχαντιστών πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, καθώς όλοι είχαν κάτι να πουν για την ενδυματολογική επιλογή του προέδρου

Το κοστούμι του Ομπάμα σήκωσε «θύελλα» καυστικών σχολίων
Μίλησε για τα σπουδαία παγκόσμια ζητήματα όπως η κρίση στην Ουκρανία και ο κίνδυνος από το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ, αλλά αυτό που έκανε ίσως μεγαλύτερη εντύπωση ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν η επιλογή του χρώματος στο σακάκι του προέδρου Ομπάμα. 



Κλείσιμο
Το φωτεινό χρώμα που επέλεξε ο αμερικανός πρόεδρος έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς έδινε την εντύπωση ότι ο Μπαράκ Ομπάμα, «έπλεε» μέσα στο σακάκι του, πιθανώς ως αποτέλεσμα των πολύ γενναιόδωρων βατών.

Μεταξύ των μαργαριταριών στο Twitter για την ενδυματολογική επιλογή του Μπαράκ Ομπάμα ξεχωρίζει της δημοσιογράφου Μόλι Μπολ που μετέτρεψε το βιβλίο του αμερικανού προέδρου με τίτλο «Το Audacity of Hope» (Τολμώ να ελπίζω) σε «The Audacity of Taupe» που σε ελεύθερη μετάφραση αποδίδεται ως το θράσος του γκρι.



Ακόμη πιο σαρκαστικός ο πολιτικός αναλυτής των New York Times δημοσιογράφος, παράφρασε το περίφημο «Yes we can» (Ναι, μπορούμε) από την πρώτη προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα το 2008 σε «Yes we tan» σαφής αναφορά στην αντίθεση του χρώματος του σακακιού του αμερικανού προέδρου με το δέρμα του.

Βεβαίως κάποιοι χρήστες του διαδικτύου χαιρέτισαν την ενδυματολογική "τόλμη" του αμερικανού προέδρου αλλά κάποιοι άλλοι σχολίασαν τον παλιομοδίτικη πλευρά του σακακιού αναφέροντας: «Ο πρόεδρος Ομπάμα ήρθε να σας πουλήσει ασφαλιστήριο κατά των ανεμοστρόβιλων».



Η ενδυματολογική προτίμηση του αμερικανού προέδρου σχεδόν επισκίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα πολύ σοβαρά θέματα στα οποία αναφέρθηκε όπως η κατάσταση στην Ουκρανία και τη Συρία και η αμερικανική οικονομία. 

Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρόεδρος Ομπάμα ο οποίος προτιμά κατά κόρον να φορά σκουρόχρωμα σακάκια εμφανίστηκε με ανοιχτόχρωμο σακάκι καθώς κοστούμι στο χρώμα της άμμου είχε φορέσει και κατά τη διάρκεια μιας πασχαλινής εκδήλωσης εφέτος. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης